HEATAIRCON: Ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς

Η HEATAIRCON LTD, με πέραν των 40 χρόνων εμπειρίας στους τομείς συστημάτων θέρμανσης (αντλίες θερμότητας, λέβητες υγραερίου και πετρελαίου, καυστήρες, ενδοδαπέδιας, θερμαντικά σώματα) , κλιματισμού (κλιματιστικά διαιρεμένου τύπου-split unit, χωστού τύπου, τύπου κασέτας) και υδραυλικών (αντλίες, κυκλοφορητές, σωλήνες και υδραυλικά αναλώσιμα) από το 2013 δραστηριοποιείται ενεργά και στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων εισάγοντας και έχοντας την επίσημη αντιπροσωπεία της ευρωπαϊκής εταιρείας BISOL, η οποία εδρεύει στην Σλοβενία.

H Bisol με ετήσια παραγωγική ικανότητα πέραν των 750MW ανά χρόνο θεωρείται από τους ειδικούς, η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρεία με αποκλειστική γραμμή παραγωγής στην Ευρώπη. Τα εμπορεύματα της εταιρείας ταξιδεύουν σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

2 FINAL

Η συναρμολόγηση και η κατασκευή των πλαισίων γίνονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της εταιρείας το οποίο βρίσκεται στη Σλοβενία και χαρακτηρίζονται από την εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών και κανονισμών. Η γκάμα της εταιρεία απαριθμεί μεγάλη ποικιλία φωτοβολταϊκών πλαισίων ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς είτε σε διαστάσεις, είτε σε απόδοση, είτε ακόμα και σε σχεδίαση (πχ. χρώμα πλαισίων).

3 FINAL

Η Bisol για το 2023 εχει λάβει το διάσημο βραβείο κορυφαίας επωνυμίας σε τέσσερις ευρωπαϊκές αγορές: Βέλγιο (τέταρτη συνεχόμενη φορά), Γαλλία (τέταρτη συνεχόμενη φορά), Ιταλία (τρίτη φορά) και Σλοβενία (τρίτη συνεχόμενη φορά).

Η HEATAIRCON LTD διαθέτει ολοκληρωμένα φωτοβολταικά συστήματα τα οποία αποτελούνται από τα ευρωπαϊκά πλαίσια της Bisol με 15 χρόνια εγγύηση, τους μετατροπείς τάσης (inverters) HUAWEI και FRONIUS με 10 χρόνια εγγύηση και βάσεις αλουμινίου με τα κατάλληλα εξαρτήματα τους για κεραμίδια, επίπεδες οροφές και sandwich panels. Εισάγει επίσης τις ειδικές βάσεις για επίπεδες οροφές από το ανθεκτικό υλικό High Density Polyethylene (HDPE) με κύριο πλεονέκτημα την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και απεγκατάσταση του συστήματος καθώς επίσης και την ελάχιστη καταπόνηση της οροφής λόγω του μειωμένου συγκεντρωτικού βάρους του συστήματος.

4 FINAL

Ο οικιακός καταναλωτής πλέον έχει στραφεί στον πιο αποδοτικό συνδυασμό των προϊόντων της εταιρείας μας, της αποδοτικής αντλίας θερμότητας ARISTON και του φωτοβολταικού μας συστήματος, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος ενεργειακά συνδυασμός σήμερα και εχει αγκαλιαστεί από πολλά νοικοκυριά. Είτε καινούριες κατοικίες, είτε υφιστάμενες κατοικίες που χρήζουν ενεργειακής αναβάθμισης. Ο πελάτης μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σε καύσιμο (ηλεκτρισμό) εξ ολοκλήρου από το φωτοβολταικό σύστημα εξαλείφοντας έτσι το κόστος λειτουργίας της αντλίας θερμότητας και διατηρώντας την κατοικία του ζεστή, έχοντας ζεστό νερό χρήσης καθ’ όλη την χειμερινή περίοδο. Ενδεικτικό κόστος λειτουργίας μιας νέας κατοικίας 180m2 με μία αντλία θερμότητας 16kW και φωτοβολταικό σύστημα 5kW, για την χειμερινή περίοδο (4-5 μηνών) €135.

5 FINAL

Στον επιχειρηματικό τομέα έχει πλέον εμπεδωθεί η επένδυση των φωτοβολταικών αφού πλέον θεωρείτε μια από τις πιο αποδοτικές επενδύσεις με χρόνο απόσβεσης μέχρι και 2 χρόνια. Σημαντικό κριτήριο για τους επιχειρηματίες η επιλογή σωστού εξοπλισμού και φερέγγυου προμηθευτή/εγκαταστάτη του συστήματος ούτως ώστε η επένδυση τους να συνεχίσει να είναι σε ισχύ ακόμη και μετά την απόσβεση του συστήματος.

6 FINAL

7 FINAL

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Τσερίου 128, 2044 Λευκωσία

Tηλέφωνο: 77 77 24 25

Email: info@heataircon.com.cy - offers@heataircon.com.cy

Facebook

Instagram

Δειτε Επισης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ GOING SOLAR:Τα πολλαπλά οφέλη για επιχειρήσεις και νοικοκυριά
Ενεργειακές λύσεις Conercon: Προτεραιότητα η χρήση πράσινης ενέργειας
EnergyIntel: Καινοτόμες λύσεις ενέργειας μέσα από το όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον
ERGO ENERGY: Generating energy for life
SOLAR EDGE: Κάνοντας τα φωτοβολταϊκά πλαίσια εξυπνότερα
TRIKKIS ENERGY: Η μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη
VASCON SOLAR EXPERTS: Ήλιος, ο καλύτερος μας φίλος!