ERGO ENERGY: Generating energy for life

Η Ergo Energy, μέλος του Ομίλου Ergo Home και CNS Group, από το 2010, δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και έχει καταστεί η κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού, προμήθειας, κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης Φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Κυπριακή αγορά.

Διαθέτοντας μια ομάδα πέραν των 30 εξειδικευμένων μηχανικών και συνολικού προσωπικού πέραν των 50 ατόμων αλλά και την εμπειρία συνολικής εγκατεστημένης ισχύος των 100MWp, σε μεγάλα εμπορικά φωτοβολταϊκά πάρκα που έχουν σκοπό τους την ένταξη στην Ελεύθερη Αγορά Ηλεκτρισμού, εγκαταστάσεις Νet-Billing για επιχειρήσεις, καθώς και οικιστικά Νet-Metering συστήματα, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κάθε μεγέθους, αρχίζοντας από τη μελέτη μέχρι και την υλοποίησή της, καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση της λειτουργίας ενός Φωτοβολταϊκού συστήματος.

2.

Η αποστολή

Κύρια αποστολή της Ergo Energy είναι η εκπλήρωση των επενδυτικών προσδοκιών των πελατών της και η επίτευξη εξοικονόμησης ενεργειακού κόστους, βασιζόμενη στην εμπειρία, τις ικανότητες και την τεχνογνωσία του προσωπικού και των συνεργατών της.

Διαθέτει εξειδικευμένα 3D πακέτα λογισμικού σχεδιασμού Φωτοβολταϊκών συστημάτων, ανάλυσης των μετεωρολογικών δεδομένων και προσομοίωσης της λειτουργίας ενός ΦΒ συστήματος (3D simulation), τα οποία δίνουν τη δυνατότητα πρόβλεψης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του έργου.

3

Εκπονεί τις αντίστοιχες τεχνικές και τεχνικό-οικονομικές μελέτες, παρέχοντας ταυτόχρονα συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα επενδυτικά προγράμματα που αφορούν την επιδότηση Φωτοβολταϊκών μονάδων παραγωγής ενέργειας.

Τέλος, αναλαμβάνει τη συντήρηση καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση της λειτουργίας του συστήματος και την άμεση επέμβαση σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης ή δυσλειτουργίας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση του συστήματος σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Όλες οι συνεργαζόμενες εταιρείες / προμηθευτές είναι απόλυτα πιστοποιημένες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και παρέχουν γραπτώς όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις υλικών καλής λειτουργίας.

4

Ο στόχος

Στόχος της Ergo Energy είναι να παραμείνει πρωτοπόρος και να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, µε λύσεις τόσο σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, όσο και έξυπνων ενεργειακών συστημάτων/αυτοματισμών, όπως και συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Ergo Energy είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ).

5

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 14, Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, 2643

Tηλέφωνα: 77777019, 22 505404

Email: energy.sales@ergohomegroup.com

Ιστοσελίδα: www.ergoenergy.com.cy

Ακολουθήστε μας: Facebook & YOUTUBΕ

https://www.facebook.com/ErgoEnergy

https://www.youtube.com/watch?v=OyQZc0B2jnw

Δειτε Επισης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ GOING SOLAR:Τα πολλαπλά οφέλη για επιχειρήσεις και νοικοκυριά
Ενεργειακές λύσεις Conercon: Προτεραιότητα η χρήση πράσινης ενέργειας
EnergyIntel: Καινοτόμες λύσεις ενέργειας μέσα από το όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον
HEATAIRCON: Ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς
SOLAR EDGE: Κάνοντας τα φωτοβολταϊκά πλαίσια εξυπνότερα
TRIKKIS ENERGY: Η μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη
VASCON SOLAR EXPERTS: Ήλιος, ο καλύτερος μας φίλος!