ΑΦΙΕΡΩΜΑ GOING SOLAR:Τα πολλαπλά οφέλη για επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Με το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος να έχει εκτοξευθεί στα ύψη και τη μετάβαση στη νέα εποχή ενέργειας να αποτελεί πλέον μονόδρομο, επιχειρήσεις και νοικοκυριά στρέφουν την προσοχή τους πλέον στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουν από τη μια σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και απ’ την άλλη ενώνουν τις δυνάμεις τους στη δημιουργία ενός πιο φιλικού και καθαρού περιβάλλοντος για το μέλλον.

Αυτά συν άλλα τόσα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων, τα οποία προβάλλουμε μέσα από το αφιέρωμα «GOING SOLAR».

Είναι σημαντικό να τονισθεί σε αυτό το σημείο ότι στη χώρα μας, η οποία διαθέτει ολόχρονα ηλιόλουστο καιρό, τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν ιδιαίτερη δημοφιλή επιλογή και πολύ συμφέρουσα λύση. Σε αυτό συνέβαλαν και συμβάλλουν τα κρατικά σχέδια χορηγιών για ενθάρρυνση και συνεπώς εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, είτε πρόκειται για σπίτια, είτε για επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Με βάση πρόσφατα στοιχεία, διαφαίνεται η κατακόρυφη αύξηση στις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς χάρη στους σχεδιασμούς για δημιουργία υποδομών και μηχανισμών που προωθεί η κρατική μηχανή.

Στο παρόν αφιέρωμα, συμμετέχουν εταιρείες – πρότυπο οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ενέργειας, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους αλλά και κάθε επαναστατική και καινοτόμα λύση την οποία προσφέρουν, δίνοντας στον αναγνώστη την ευκαιρία να διαπιστώσει και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για τον ίδιο και την επιχείρησή του.

Δειτε Επισης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ GOING SOLAR:Τα πολλαπλά οφέλη για επιχειρήσεις και νοικοκυριά
Ενεργειακές λύσεις Conercon: Προτεραιότητα η χρήση πράσινης ενέργειας
EnergyIntel: Καινοτόμες λύσεις ενέργειας μέσα από το όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον
ERGO ENERGY: Generating energy for life
HEATAIRCON: Ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς
TRIKKIS ENERGY: Η μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη
VASCON SOLAR EXPERTS: Ήλιος, ο καλύτερος μας φίλος!