Ενεργειακές λύσεις Conercon: Προτεραιότητα η χρήση πράσινης ενέργειας

Με πάνω από δεκαοχτώ χρόνια εμπειρίας στην κυπριακή αγορά παραγωγής ηλιακής ενέργειας, η Conercon Energy Solutions, θυγατρική της Lanitis Energy, είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτό.

Αξιοποιώντας πλήρως τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα της παραγωγής και της εξοικονόμησης ενέργειας με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, η εταιρεία καινοτομεί στον σχεδιασμό, την πώληση, την εγκατάσταση και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων μεγάλης κλίμακας, καθώς και συστημάτων υψηλών προδιαγραφών για οικιστικά, βιομηχανικά και εμπορικά έργα.

2

Το έργο

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, η Conercon Energy Solutions:

  • Έχει προμηθεύσει με επιτυχία εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων που υπερβαίνουν τα 100MW.
  • Έχει εξυπηρετήσει περισσότερα από 10 χιλιάδες νοικοκυριά και 120 βιομηχανικά/εμπορικά κτίρια, τα οποία μείωσαν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Έχει εγκαταστήσει και συντηρεί μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος άνω των 50MW.
3

Ο στόχος

Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, ευθυγραμμίζοντας απόλυτα όλους τους σχετικούς παράγοντες για να εξασφαλίσει τον απώτερο στόχο: την υψηλότερη απόδοση των συστημάτων και τη διασφάλιση της ποιότητας για τους πελάτες καθώς και των απαραίτητων εξασφαλίσεων για τους επενδυτές.

4

Αξιόλογοι συνεργάτες

Η Conercon Energy Solutions ακολουθεί ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο, μέσω της προσεκτικής επιλογής συνεργατών και προμηθευτών στην Κύπρο και στο εξωτερικό, οι οποίοι είναι τα πιο αξιόλογα ονόματα στον παγκόσμιο κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι Luxor, Azzurro, Huawei, Kostal και Tigo. Με όλες τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, υπάρχουν μακροχρόνιες συμφωνίες και τις εκπροσωπεί ως Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Υπηρεσιών στην κυπριακή αγορά, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη λειτουργία των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Δίπλα στον πελάτη

Με ένα εξαιρετικό τεχνικό τμήμα, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε εργατικό δυναμικό, και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει με τους πελάτες, η Conercon Energy Solutions στέκεται σταθερά δίπλα στον πελάτη, ακόμη και μετά την αρχική επένδυση, ενώ παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως:

  • Business-to-Business (Β2Β, Χονδρικό εμπόριο)
  • Οικιακά και εμπορικά φωτοβολταϊκά συστήματα
  • Net Metering, Net Billing & Virtual Metering
  • Εγκατάσταση μεγάλων φωτοβολταϊκών πάρκων
  • Συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων (After Sales Service)

Με οδηγό τα φωτοβολταϊκά συστήματα, η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αυξάνεται ραγδαία.

«Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής απάντησης στην ενεργειακή κρίση και είναι σημαντικός παράγοντας για να γίνει ο ενεργειακός εφοδιασμός, όχι μόνο καθαρότερος, αλλά και πιο ασφαλής και προσιτός», όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του ΔΟΕ, Fatih Birol.

Η Conercon Energy Solutions θεωρεί τη χρήση της ηλιακής ενέργειας ως προτεραιότητα, περιγράφοντας τη στροφή προς την πράσινη ενέργεια ως το μόνο τρόπο για να μειωθεί η εξάρτηση από τις παραδοσιακές μορφές ενέργειας και να αντιστραφεί η κλιματική αλλαγή που απειλεί τον πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα της Lanitis Energy.

5

2 Syntagmatos Square, Amathus Building 4th floor, 3036 Lemesos, Cyprus
P.O. Box 70189, 4161 Lemesos, Cyprus
Tel.: +357 25 822314
Fax: +357 25 822315
Email: info@conercon.com

Facebook

Instagram

LinkedIn

Δειτε Επισης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ GOING SOLAR:Τα πολλαπλά οφέλη για επιχειρήσεις και νοικοκυριά
EnergyIntel: Καινοτόμες λύσεις ενέργειας μέσα από το όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον
ERGO ENERGY: Generating energy for life
HEATAIRCON: Ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς
SOLAR EDGE: Κάνοντας τα φωτοβολταϊκά πλαίσια εξυπνότερα
TRIKKIS ENERGY: Η μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη
VASCON SOLAR EXPERTS: Ήλιος, ο καλύτερος μας φίλος!