VASCON SOLAR EXPERTS: Ήλιος, ο καλύτερος μας φίλος!

Η εταιρεία Vascon Solar Experts Ltd ιδρύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008 και τα γραφεία της βρίσκονται στη διεύθυνση Μιχαήλ Ολυμπίου 7Β-2540, Δάλι 2540. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ειδικότερα στην ανάπτυξη και υλοποίηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και Μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης σε αυτονομία και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυπριακή αγορά ηλιακής ενέργειας, και ειδικότερα στον τομέα Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων, παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο στον οικιστικό, όσο και στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

2

Η Vascon Solar Experts Ltd δραστηριοποιείται στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων για πάνω από 15 χρόνια. Έχει πραγματοποιήσει 38,8 MW εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων σε όλη την επικράτεια της Κύπρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία Vascon Solar Experts Ltd, προσφέρει πληθώρα προϊόντων για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, συνδυάζοντας με απόλυτο τρόπο όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές, καθώς γι’ αυτήν απώτερος στόχος είναι η υψηλότερη απόδοση των συστημάτων και η διασφάλιση της ποιότητας και των απαραίτητων εγγυήσεων στους επενδυτές.

3

Επίσης, προβαίνει πάντοτε σε προσεγμένη επιλογή συνεργατών και προμηθευτών στην Κύπρο και το εξωτερικό που αποτελούν τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ανάμεσα τους είναι εταιρείες όπως: Luxor, Jinko, PCE, Huawei, Azzurro, Fronius, SolarEdge, Lorentz.

Τα συστήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία είναι πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα και συμμορφώνονται με όλους τους τοπικούς κανονισμούς.

Πλήρες φάσμα ενεργειών

Για τις ανάγκες ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ειδικότερα στην ανάπτυξη και υλοποίησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, η VASCON SOLAR EXPERTS LTD αναλαμβάνει το πλήρες φάσμα των απαιτούμενων ενεργειών και έργων, από το σχεδιασμό, την κατασκευή, έως και τη λειτουργία, συντήρηση, εγκατάσταση και παρακολούθηση.

4

Η εταιρεία μας με σιγουριά το φωνάζει πως με εξειδικευμένα και εκπαιδευμένα άτομα στο τεχνικό της τμήμα, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, στους οποίους προσφέρει υπηρεσίες στήριξης μετά την υλοποίηση της επένδυσης τους.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

  • Net Metering (για κατοικίες), Net Billing (κατοικίες και επιχειρήσεις) & Virtual Metering
  • Ηλεκτρολογικοί και μηχανολογικοί έλεγχοι
  • Γεωργικές και Κτηνοτροφικές Μονάδες
  • Αυτόνομα Συστήματα
  • Συστήματα άντλησης και ανακύκλωσης νερού σε πισίνα με φωτοβολταϊκό σύστημα
  • Επιδιορθώσεις & Συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων
  • BIRD BLOCKER-Προστατευτική περίφραξη για τα περιστέρια
5

Η Vascon Solar Experts Ltd προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών συστημάτων για κατοικίες, επιχειρήσεις και πάρκα. Μηχανήματα και συστήματα PURAQLEEN – ROTAQLEEN «Επαγγελματικός εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας».
Τα ιδανικά εργαλεία για τον επαγγελματία.

Με τον σωστό τρόπο καθαρίσματος των φωτοβολταικών πλαισίων μπορεί να αυξήσει την απόδοση του συστήματος έως και 20% με 25%.

6

Παρέχει επίσης υπηρεσίες συντήρησης για τα ήδη εγκατεστημένα συστήματα όπως το πλύσιμο και καθαρισμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα της εταιρεία από την

QLEEN «Γερμανικά Συστήματα Καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πλαισίων».

7

Vascon Solar Experts Ltd

Showroom & Office at DALI : Michael Olympiou 7B Dali 2540

Tel: +357 96100080

E: info@vasconsolar.com.cy | W: www.vasconsolar.com.cy

E: vasconsolaroffice@gmail.com

Facebook

Instagram

VIDEO Facebook : https://www.facebook.com/100063643430546/videos/317802594506088

Δειτε Επισης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ GOING SOLAR:Τα πολλαπλά οφέλη για επιχειρήσεις και νοικοκυριά
Ενεργειακές λύσεις Conercon: Προτεραιότητα η χρήση πράσινης ενέργειας
EnergyIntel: Καινοτόμες λύσεις ενέργειας μέσα από το όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον
ERGO ENERGY: Generating energy for life
HEATAIRCON: Ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς
SOLAR EDGE: Κάνοντας τα φωτοβολταϊκά πλαίσια εξυπνότερα
TRIKKIS ENERGY: Η μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη