Κυκλοφορούσε γυμνός και ζητούσε βοήθεια από 37χρονη-Δάγκωσε αστυνομικούς

Στη σύλληψη 32χρονου ελληνοκύπριου, κατοίκου Αγίας Νάπας για τα αδικήματα της άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευση της ειρήνης προχώρησε η Αστυνομία, ενώ κατά την σύλληψη του επιτέθηκε εναντίον μελών της Δύναμης.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης, μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στην οικία 32χρόνου για να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης το οποίο εξασφαλίστηκε εναντίον του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε σχέση με υπόθεση άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευσης της ειρήνης που διαπράχθηκε στις 10 Μαρτίου αργά το απόγευμα στην Αγία Νάπα.

Η καταγγελία, είχε γίνει από 37χρονη αλλοδαπή μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο περπατούσε σε παραλιακό δρόμο στην Αγία Νάπα και προσεγγίστηκε από άγνωστο της άντρα ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο συγκεκριμένης περιγραφής.

Ο άγνωστος της άντρας προφασίστηκε ότι δεν μπορούσε να βρει το κινητό του τηλέφωνο και της ζήτησε την βοήθεια της να τον καλέσει από το δικό της τηλέφωνο για να το εντοπίσει. Στην προσπάθεια της να τον καλέσει ο άγνωστος άντρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και τότε η 37χρονή αντιλήφθηκε ότι ήταν γυμνός από την μέση και κάτω και φαίνονταν τα γεννητικά του όργανα.

Η 37χρονη πανικοβλήθηκε και άρχισε να κινείται μακριά του, ενώ αυτός συνέχισε να την καλεί να τον βοηθήσει. Από εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρόνου και στις χθες εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης

Κατά την προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να συλλάβουν τον 32χρονό αυτός έφερε αντίσταση κατά την σύλληψη και επιτέθηκε εναντίον των Αστυνομικών κλωτσώντας τους και δαγκώνοντας τους. Τα μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν μώλωπες και εκδορές στα χέρια και τα πόδια τους και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Ο 32χρόνος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης δύο ημερών.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες εγκαταλελειμμένο σινεμά στη Λεμεσό-Κατέρρευσε η στέγη
Europol: Υποχρέωσή μας η συνδρομή στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για μεταναστευτικό
Ποινές φυλάκισης σε 27χρονο και 35χρονο για εμπόριο ναρκωτικών
M. Χαρτσιώτης: Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών η αύξηση μέτρων σε γραμμή αντιπαράθεσης
Προτείνει τη συμπερίληψη Γενικού και Βοηθού Εισαγγελέα στην υποχρέωση για Πόθεν Έσχες η Επ. Θεσμών
Δριμύ κατηγορώ στη Θεσμών για μη δίωξη Κατσουνωτού-«Ανησυχούμε πού πάει η κατάσταση με την Εισαγγελία»
Οικολόγοι για το νέο «όχι» Νομικής Υπηρεσίας σε δίωξη Κατσουνωτού-«Εκ των έσσω υπόσκαψη και διάβρωση»
Απόρριψη έφεσης κατά περικοπών επιδομάτων το 2014 από Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο
Κύπριος δικηγόρος και εν αποστρατεία Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας οι ποινικοί ανακριτές για Θανάση
Ευχαρίστησε τον ΠτΔ για τον διορισμό ποινικών ανακριτών η μητέρα του Θανάση-«Είναι η τελευταία μας ελπίδα...»