Ποινές φυλάκισης σε 27χρονο και 35χρονο για εμπόριο ναρκωτικών

Ποινές φυλάκισης δεκαπέντε και εννέα ετών, επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο, σε δύο άντρες ηλικίας 27 και 35 ετών, αντίστοιχα, αφού τους έκρινε ένοχους σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Πρόκειται για υπόθεση που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, όπου σύμφωνα η Αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών κάνναβης και κοκαΐνης και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Κατασχέθηκαν συγκεκριμένα 27 κιλά κάνναβης και 12 κιλά κοκαΐνης περίπου, ενώ συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 27 και 34 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στην επαρχία Πάφου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Κυριακής, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 27χρονο ύποπτο σε ανοιχτό χωράφι σε περιοχή χωριού στην Πάφο, να προβαίνει σε εκσκαφή, να ανοίγει το πώμα θαμμένου ντεπόζιτου και να επεξεργάζεται το περιεχόμενο του ντεπόζιτου. Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τον ύποπτο και εντόπισαν εντός του θαμμένου ντεπόζιτου, συσκευασίες με κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 27 κιλών και 27 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 94 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο ο 27χρονος είχε μεταβεί στο σημείο, όπου εντοπίστηκαν συσκευασίες με ποσότητα ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 12 κιλών και 344 γραμμαρίων περίπου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, ενώ στο πλαίσιο της χθεσινής επιχείρησης, στη βάση στοιχείων, γύρω στις 3.30 το απόγευμα, προχώρησαν και στη σύλληψη του 34χρονου υπόπτου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Δειτε Επισης

Σύγκρουση τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού-Έκλεισε τμήμα της μιας λωρίδας
Σε ενήλικα ανήκει το πέλμα που εντοπίστηκε στη Λάρα-Ευρήματα ανθρωπολόγου
Ποινή φυλάκισης 24 μηνών σε 51χρονο- Βοήθησε να έρθουν στην Κύπρο παράτυποι μετανάστες
Τσάκωσαν 31χρονο με ναρκωτικά και χρηματικό ποσό πέραν των 25χιλιάδων ευρώ
Με άλλες τρεις κάμερες σε Λεμεσό και την μετακίνηση δυο από Λευκωσία ολοκληρώνεται το παζλ του συστήματος
Φουντώνει η κόντρα για τα ΚΙΕ, απαντούν στην ΟΕΛΜΕΚ οι συντεχνίες-Πυρά και κατά ΥΠΑΝ
Νέο ιστορικό κεφάλαιο στην σύγκρουση θεσμών-Μπαίνουν στην αρένα τα στρατόπεδα Εισαγγελίας και Ελεγκτή
Ανοίγει ξανά το θέμα συμμετοχής του Νίκου Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ ο ΔΗΣΥ
Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα
BINTEO: Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό και ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον