Στο άγνωστο οι έρευνες για το θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο Αλέξανδρο-Κανένα σημάδι από τον οδηγό

Μπορεί να έχουν παρέλθει ήδη 22 ολόκληρες μέρες από το θανατηφόρο δυστύχημα που οδήγησε στο θάνατο τον 17χρονο Αλέξανδρο Κασιουλή, στον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών συνεχίζουν να βαδίζουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αφού ο οδηγός, όχι μόνο εγκατέλειψε το θύμα, αλλά δεν παρουσιάστηκε σε οποιοδήποτε σταθμό για να αναλάβει την βαρύτατη ευθύνη που του αναλογεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Δεν έδωσε ακόμη σημάδι ο οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο τον 17χρονο Αλέξανδρο-Το βάρος στα CCTV

Για τρεις εβδομάδες, η οικογένεια του άτυχου 17χρονου αναζητά εξιλέωση για το χαμό του παιδιού τους, όμως ο άνθρωπος που τον οδήγησε στον θάνατο παραμένει άφαντος μέχρι σήμερα, ενώ ούτε το όχημα μάρκας Nissa Tiida που αναζητείται, έχει γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί από την Αστυνομία.

Παρότι οι Αρχές, μετά τον εντοπισμό μικρού εξαρτήματος από το κάτω μέρος του οχήματος, που τους έδωσε σήμα για την μάρκα και το μοντέλο, ενημέρωσαν τον σύνδεσμο μηχανικών να επικοινωνήσει μαζί τους, σε περίπτωση που οποιοδήποτε τέτοιο όχημα μεταφερθεί σε γκαράζ για επιδιόρθωση, εντούτοις δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανταπόκριση. Κάποιες πληροφορίες, όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στον REPORTER, δόθηκαν στην Αστυνομία, ωστόσο καμία δεν οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου δεν προέκυψαν στοιχεία που να οδηγήσουν στον ασυνείδητο οδηγό.

Η Τροχαία Λευκωσίας έριξε εξάλλου το βάρος και σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την γύρω περιοχή, για να εντοπίσει το όχημα και να βρει τον οδηγό από τις πινακίδες που είχε, όμως μέχρι στιγμής αυτό δεν κατέστη εφικτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Σήμα Αστυνομίας σε μηχανικούς για το θανατηφόρο-Το εξάρτημα έδωσε στίγμα για το μοιραίο χτύπημα

Παρόλα αυτά, οι εξετάσεις συνεχίζονται, αφού η Τροχαία θέλει να εξαντλήσει κάθε δυνατή πληροφορία και οπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της, για να φθάσει στον δράστη, ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να τιμωρηθεί για την πράξη του. Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο, αλλά θα κάνουν το παν για να φθάσουν στα ίχνη του οχήματος και κατ’ επέκταση του δράστη.

Υπενθυμίζεται πως το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5:05 το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου, στο δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 17χρονος Αλέξανδρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν τη σορό του νεαρού εντός του δρόμου, με την ταυτότητά του να διακριβώνεται μετά τις εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή από την Αγγελική Παππέτα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πιθανή εμπλοκή και τρίτου οχήματος στο θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο διερευνά η Αστυνομία

Από τη νεκροτομή διαφάνηκε επίσης, ότι ο θάνατος του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Εξάλλου από εξετάσεις που έγιναν, εξακριβώθηκε πως το όχημα που οδηγούσε το θύμα είχε κλαπεί λίγα 24ωρα προηγουμένως, ενώ σε ότι αφορά τη διαδρομή και τις κινήσεις του θύματος πριν το μοιραίο, αρμόδια πηγή είχε αναφέρει πως «υπάρχουν κάποιες νεκρές ώρες» και γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τις πληροφορίες περί καταδίωξης του οχήματος του θύματος, αρμόδια πηγή ανέφερε πως έφθασαν και ενώπιον της Τροχαίας που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ωστόσο από τα μέχρι στιγμής δεδομένα «αυτές καταρρίπτονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Στο κενό οι προσπάθειες για εντοπισμό του οδηγού τρίτου οχήματος που χτύπησε τον Αλέξανδρο μετά την πρόσκρουση

Δειτε Επισης

Ζητούν μέτρα και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις οι οδηγοί ΤΑΞΙ-Καταγγέλλουν παρανομίες στα αεροδρόμια
Η ευκαιρία των ΣΥΟΠ για μονιμοποίηση, οι γραπτές εξετάσεις και το αγκάθι για όσους μείνουν… ανεξεταστέοι
Η υπόθεση του Θανάση κλόνισε ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών-«Είναι ευθύνη του συστήματος»
Νεκρός 79χρονος σε δυστήχημα-Προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το τρακτέρ του
Κατηγορεί την Ολγκίν ότι προσπάθησε να «παρασύρει» σε συνομιλίες ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει κοινό έδαφος»
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι στήθηκε η κινηματογραφική απόδραση του «Μύγα»-Σε κατάσταση συναγερμού η Γαλλία
Ποινές φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για υποβοήθηση αλλοδαπών να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο
Έστω και τώρα βοηθήστε τη μάνα να ησυχάσει και τον Θανάση να αναπαυθεί...
Επανέλαβε την έκπληξή της για την στάση Τατάρ σε νέα συνέντευξη η Ολγκίν