Στο κενό οι προσπάθειες για εντοπισμό του οδηγού τρίτου οχήματος που χτύπησε τον Αλέξανδρο μετά την πρόσκρουση

Στο κενό πέφτουν μέχρι στιγμής οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμού του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δρόμο Δευτεράς-Παλαιχωρίου, το οποίο στοίχησε τη ζωή στον 17χρονο Αλέξανδρο Κασιουλή, η σορός του οποίου ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο του DNA.

Στην σκηνή του δυστυχήματος, εντοπίστηκε εξάρτημα τρίτου οχήματος, μάρκας Nissan Tiida, ιαπωνικής κατασκευής, που εφαρμόζεται σε αυτοκίνητα κατασκευής μεταξύ 2004 μέχρι το 2012, γεγονός που επιβεβαιώνει το σενάριο πως ο 17χρονος μετά την πρόσκρουση στο βυτιοφόρο, εξήλθε του οχήματος του και χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

Ως προς το ενδεχόμενο το θύμα να εκσφενδονίστηκε από το όχημα του μετά την πρόσκρουση, αυτό φαίνεται να έχει αποκλειστεί από τα μέλη της Τροχαίας, αφού από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως οι ζημιές στο όχημα δεν μπορούν να στηρίξουν αυτή την εκδοχή.

Παρά την έκκληση της Αστυνομίας στους πολίτες για να δοθούν πληροφορίες σε σχέση με τις συνθήκες τους τροχαίου, μέχρι στιγμής δεν προέκυψε οτιδήποτε που θα ρίχνει φως, ενώ με τις Αρχές δεν έχει επικοινωνήσει ούτε ο οδηγός του τρίτου οχήματος, το οποίο εκτιμάτε πως υπέστη ζημιές και σε άλλα μέρη.

Την ίδια ώρα, από εξετάσεις έχει εξακριβωθεί πως το όχημα που οδηγούσε το θύμα είχε κλαπεί λίγα 24ωρα προηγουμένως, ενώ σε ότι αφορά τη διαδρομή και τις κινήσεις του θύματος πριν το μοιραίο, που έγινε στις πέντε το πρωί, αρμόδια πηγή ανέφερε πως «υπάρχουν κάποιες νεκρές ώρες» και γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τις πληροφορίες περί καταδίωξης του οχήματος του θύματος, αρμόδια πηγή ανέφερε πως έφθασαν και ενώπιον της Τροχαίας που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ωστόσο από τα μέχρι στιγμής δεδομένα «αυτές καταρρίπτονται».

Υπενθυμίζεται πως από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θύματος που διενεργήθηκε από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησής του θανατηφόρου, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023/ 22802086/22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πιθανή εμπλοκή και τρίτου οχήματος στο θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο διερευνά η Αστυνομία

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα-Ελληνοκύπριοι συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο
Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ
Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές
Moneyval: Πρόοδος από Κύπρο στην καταπολέμηση ξεπλύματος και χρηματοδότησης τρομοκρατίας
Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ληστείας, απειλές και επίθεση στη Λεμεσό