Πιθανή εμπλοκή και τρίτου οχήματος στο θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο διερευνά η Αστυνομία

Την πιθανή εμπλοκή και τρίτου οχήματος, το οποίο φαίνεται να είναι και εκείνο που παρέσυρε τον άτυχο 17χρονο, Αλέξανδρο Κασιουλη, διερευνά η Αστυνομία. Την ίδια ώρα, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εκσφενδονίστηκε από το όχημα ο 17χρονος, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία που να το δικαιολογούν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιου Παναγίδη, σε τηλεοπτική του παρέμβαση, τα μέλη της Αστυνομίας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο όχημα στο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, το οποίο φαίνεται να χτύπησε το θύμα και γίνονται εξετάσεις προς διάφορες κατευθύνσεις για εντοπισμό του οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον 17χρονο Αλέξανδρο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε νεκρός μετά το τροχαίο

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο ήταν ζωντανός ο 17χρονος, μετά τη σύγκρουση με το βυτιοφόρο, ο κ. Παναγίδης σημείωσε πως αυτό είναι κάτι που εξετάζεται και γι’ αυτό «από την πρώτη στιγμή είχαμε ζητήσει την βοήθεια του κοινού, για να διακριβώσουμε τις συνθήκες του δυστυχήματος. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται χωρίς να αποκλείεται οτιδήποτε. Την ώρα του δυστυχήματος ήταν σκοτάδι».

Όσον αφορά στο όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, ο κ. Παναγίδης υπέδειξε πως «το όχημα αυτό είχε δηλωθεί κλοπιμαίο από τις 5 Απριλίου, εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του και γίνονται οι εξετάσεις από την Αστυνομία. Για την ώρα δεν υπάρχει επιπλέον πληροφορία για εντοπισμό του οδηγού του τρίτου οχήματος. Είναι παράκληση όποιος ξέρει να μας ενημερώσει».

Σε ερώτηση αν ο νεαρός εκσφενδονίστηκε μετά τη σύγκρουση με το βυτιοφόρο, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας το απέκλεισε, καθώς όπως εξήγησε «οι ζημιές στο όχημα δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο».

Υπενθυμίζεται πως το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5:05 το πρωί της Δευτέρας, στο δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 17χρονος Αλέξανδρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν τη σορό του νεαρού εντός του δρόμου, με την ταυτότητά του να διακριβώνεται μετά τις εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα τραγωδία, νεκρός ο οδηγός στο τροχαίο στον δρόμο Παλαιχωρίου-Με DNA η εξακρίβωση της ταυτότητας του

Από τη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 17χρονου, που διενεργήθηκε από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε, ότι ο θάνατος του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, η Αστυνομία καλεί οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησής της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023/ 22802086/22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα-Ελληνοκύπριοι συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο
Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ
Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές
Moneyval: Πρόοδος από Κύπρο στην καταπολέμηση ξεπλύματος και χρηματοδότησης τρομοκρατίας
Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ληστείας, απειλές και επίθεση στη Λεμεσό