Βροχές, καταιγίδες και σκόνη στο μενού του καιρού-Στους 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα και μετά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και σύντομη καταιγίδα, στα δυτικά και βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά και νότια, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια το απόγευμα, μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και αρχικά στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και νότια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Τη Δευτέρα, το μεσημέρι και το απόγευμα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες τιμές για την εποχή, ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

Δειτε Επισης

Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Καταρτίζεται πρόγραμμα για τις ανακηρύξεις των εκλεχθέντων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής–Τρεμιθούσας