Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού

Στη δημοσιότητα έδωσε το Σάββατο ο Δήμος Λεμεσού απαντητική σε αυτόν επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών ημερομηνίας 4 Μάϊου του 2024, αναφορικά με την παραχώρηση πρώην τουρκοκυπριακού κινηματογράφου στη Λεμεσό.

Στην επιστολή, το Υπουργείο Εσωτερικών (Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού), αναφέρει ότι το σχετικό αίτημα «δεν κατέστη δυνατόν να ικανοποιηθεί αφού ο Κηδεμόνας τ/κ περιουσιών έλαβε υπόψη τις απόψεις των μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής (για την διαχείριση των Τ/κ περιουσιών), αποφασίζοντας όπως το θέμα παραμείνει σε εκκρεμότητα, καθότι με βάση τα κριτήρια που προωθούνται για ψήφιση θα μπορούσε το αιτούμενο υποστατικό να τεθεί σε πλειστηριασμό».  

Σημειώνεται συναφώς πως το αίτημα του Δήμου εξετάστηκε από τη Συμβουλευτική Επιτροπή για τη Διαχείριση των τ/κ περιουσιών σε συνεδρία της στις 26 Φεβρουαρίου 2024.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εισηγείται άμεσα διαβουλεύσεις με οργανώσεις αναπήρων και Υφυπουργείο Πρόνοιας η Επ. Διοικήσεως
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απειλές δέχονται μέλη του προσωπικού του Τμήματος Τελωνείων-«Έχουν ενταθεί επικίνδυνα, δεν μας πτοούν»
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Για απουσία κυβερνητικής ευαισθησίας έκαναν λόγο οι συνταξιούχοι σε Γενική Συνέλευση
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου