Απέραντο σκοτάδι στις έρευνες για το θανατηφόρο με τον 17χρονο-Ακόμα αναζητά δικαίωση η οικογένεια

Δύο και πλέον μήνες μετά το θανατηφόρο δυστύχημα, με θύμα τον 17χρονο Αλέξανδρο Κασιουλή, στον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, δεν προέκυψαν οποιαδήποτε στοιχεία που να καταφέρουν να οδηγήσουν στο πρόσωπο που χτύπησε τον ανήλικο, οδηγώντας τον στο θάνατο, με τις Αρχές να ψάχνουν πλέον στα τυφλά, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Στο άγνωστο οι έρευνες για το θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο Αλέξανδρο-Κανένα σημάδι από τον οδηγό

Όπως ανέφερε στον REPORTER, αρμόδια πηγή, οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται, όμως τίποτα ελπιδοφόρο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στον ορίζοντα, αφού όσα στοιχεία και πληροφορίες δόθηκαν στις Αρχές από πολίτες, αλλά και από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, δεν οδήγησαν πουθενά.

Παρόλα αυτά, μέσα από τα μηδαμινά στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους, προσπαθούν να εντοπίσουν οτιδήποτε, που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος για το θανατηφόρο, χωρίς όμως να υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, το όχημα που χτύπησε τον 17χρονο, να επιδιορθώθηκε από μηχανικό, ο οποίος να αμέλησε να ενημερώσει τις Αρχές, οι οποίες είχαν δώσει εξ’ αρχής ρητές οδηγίες να επικοινωνήσουν μαζί τους, σε περίπτωση που φτάσει στα γκαράζ τους όχημα μάρκας Nissan Tiida με χρονολογία κατασκευής από το 2004 μέχρι το 2012, αφού το εξάρτημα που βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος, εντοπίζεται στον συγκεκριμένο τύπο του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Δεν έδωσε ακόμη σημάδι ο οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο τον 17χρονο Αλέξανδρο-Το βάρος στα CCTV

Υπενθυμίζεται πως το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5:05 το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου, στο δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 17χρονος Αλέξανδρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν τη σορό του νεαρού εντός του δρόμου, με την ταυτότητά του να διακριβώνεται μετά τις εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή από την Αγγελική Παππέτα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Από τη νεκροτομή διαφάνηκε επίσης, ότι ο θάνατος του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Εξάλλου από εξετάσεις που έγιναν, εξακριβώθηκε πως το όχημα που οδηγούσε το θύμα είχε κλαπεί λίγα 24ωρα προηγουμένως, ενώ σε ότι αφορά τη διαδρομή και τις κινήσεις του θύματος πριν το μοιραίο, αρμόδια πηγή είχε αναφέρει πως «υπάρχουν κάποιες νεκρές ώρες» και γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τις πληροφορίες περί καταδίωξης του οχήματος του θύματος, αρμόδια πηγή ανέφερε πως έφθασαν και ενώπιον της Τροχαίας που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ωστόσο από τα μέχρι στιγμής δεδομένα «αυτές καταρρίπτονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πιθανή εμπλοκή και τρίτου οχήματος στο θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο διερευνά η Αστυνομία

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Ορμήδεια με ένα Ε/κ νεκρό-Ψάχνουν στην περιοχή τον οπλισμένο δράστη
Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για εμπορία ανθρώπων-«Η Κυβέρνηση της ΚΔ πληροί στο ακέραιο τα ελάχιστα πρότυπα»
ΒΙΝΤΕΟ: Έβγαλε τον στρατό η Κυβέρνηση της Κένυας-Διεθνή παρέμβαση ζητά ο ηγέτης της αντιπολίτευσης
Από τα 13 της στο δρόμο των ναρκωτικών και στα 34 με διψήφιο αριθμό στο εδώλιο του κατηγορουμένου
Συνελήφθη 45χρονος που καταζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
Απαντά σε Φιντάν ο Πρόεδρος-«Η Κύπρος είναι κέντρο ανθρωπιστικών επιχειρήσεων»
Συνελήφθη 17χρονος που καταζητείτο για σοβαρή υπόθεση
Χειροπέδες σε 25χρονο για την πυρκαγιά στην Αραδίππου, καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο
Χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» κατασχέθηκαν από υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο Απολλώνειο Νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας-Ένιωσε αδιαθεσία