Σειρά συναντήσεων στην επαρχία Αμμοχώστου είχε ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του, ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με μέλη του δ.σ. του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) με τους οποίους συζήτησε προτάσεις και μέτρα τα οποία θα καταστήσουν τα λεωφορεία φιλικότερα προς χρήση από τους πολίτες. Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, διακινούνται περίπου 3 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο με λεωφορεία, το 80% των οποίων είναι τουρίστες ανέφεραν τα μέλη του δ.σ. του ΟΣΕΑ, σημειώνοντας την απουσία σταθμού λεωφορείων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη περαιτέρω εμπλοκής του κράτους, τόσο προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών, όσο και ενημέρωσης των πολιτών για τα οφέλη από τη χρήση λεωφορείων για το περιβάλλον, αλλά και για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Συναντήσεις πραγματοποίησε ο κ. Χριστοδουλίδης και με αντιπροσωπείες ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής και εστιατορίων, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουριστικός τομέας, η επισιτιστική βιομηχανία, καθώς και οι χώροι κοινωνικής εστίασης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, επισκέφθηκε τέλος την ΣΕΔΙΓΕΠ Σωτήρας, όπου ενημέρωσε τους παραγωγούς για τις προγραμματικές του θέσεις αναφορικά με την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την προσέλκυση νέων παραγωγών στον χώρο και τη δημιουργία προοπτικών μέσα από τη χρήση σύγχρονων μέσων και της αγροτεχνολογίας.  

 

 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ