Λέβι: «Αξίζαμε περισσότερα, θέλουμε παίκτες»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της Ανόρθωσης από την Καρμιώτισσα ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος ωστόσο παραδέχτηκε πως η ομάδα του χρειάζεται και πολλή δουλειά και μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.
«Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αξίζαμε κάτι περισσότερο. Είχαμε τις ευκαιρίες για το γκολ, αλλά μετά το 0-1 κυνηγούσαμε τον αντίπαλο. Η Καρμιώτισσα είχε μεν φάσεις για το 0-2, αλλά ήταν πιο κοντά το 1-1. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, θα φέρουμε και παίκτες τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι τότε πρέπει να παλέψουμε και να γίνουμε πιο οργανωμένοι ως ομάδα. Χρειαζόμαστε και πολλή δουλειά και παίκτες, έχουμε μόνο τρεις από την περασμένη χρονιά, οι νέοι δεν έχουν μπει στη νοοτροπία της Ανόρθωσης. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, αλλά κι εμείς έτσι είμαστε και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας τώρα, είναι η δύναμή μας», τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός.
 

«Δείξαμε χαρακτήρα»
Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά, εκθείασε την προσπάθεια των παικτών του και ευχήθηκε η ιστορική επιτυχία να γίνει η απαρχή για καλύτερες μέρες για την ομάδα του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι μετά από τις βαριές ήττες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα έβγαλαν αντίδραση κι έδειξαν χαρακτήρα. Είχαμε πάθος και διάθεση από το 1’, η Ανόρθωση είχε περισσότερη κατοχή, αλλά, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες ευκαιρίες μας θα είχαμε βάλει δεύτερο γκολ και θα παίζαμε καλύτερα. Εύχομαι στην Ανόρθωση ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό κάνει ακόμη πιο μεγάλη την επιτυχία μας σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Ελπίζω αυτή η νίκη να φέρει ηρεμία στην ομάδα, να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να δουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια», ευχήθηκε ο προπονητής των νεοφώτιστων.