Σε 24 κλήσεις για βοήθεια ανταποκρίθηκε η Πυροσβστική

  Σε 24 κλήσεις για βοήθεια, 12 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και μια ψευδή κλήση, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της Πρωτοχρονιάς μέχρι και η ώρα 06.00 σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας, η ώρα 13.12 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Κρήτης στην Αραδίππου στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Λάρνακας “Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου” και η ώρα 13.27 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξύλινη πέργολα που εφαπτόταν με την καπνοδόχο τζακιού οικίας στην Αραδίππου. Η πυρκαγιά που προκλήθηκε λόγω λανθασμένης κατασκευής/τοποθέτησης της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ξύλινη πέργολα.

Η ώρα 15.55 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε δίκυκλο σε ανοικτό χώρο στο χωριό Μουταγιάκα στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε Πυροσβεστικό όχημα από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 16.32 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δίκυκλο όχημα, το οποίο βρισκόταν τοποθετημένο σε σωρό από ελαστικά σε ανοικτό χώρο. Από την πυρκαγιά η οποία οφείλεται σε εμπρησμό το δίκυκλο καταστράφηκε εντελώς.

Η ώρα 17.54 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην Παλώδια στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη “Λοχία Βασίλη Κρόκου” και η ώρα 18.28 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ψευδοτάβανο προκατασκευασμένης ιδιωτικής κατοικίας στην Παλώδια. Η πυρκαγιά που προκλήθηκε λόγω ελαττωματικής κατασκευής/τοποθέτησης του τζακιού της οικίας προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο ταβάνι της οικίας.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συντονίζουν ενέργειες για την Εθνική Στρατηγική για ορεινά και θέτουν προτεραιότητες στη διυπουργική
Αγώνας δρόμου για να αποφύγουν τις παγίδες θανάτου οι μοτοσικλετιστές-«Λάδια, χαλίκια, πασαλάκια παντού»
Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
Αποδέχθηκε το αίτημα για υπερπολύτεκνους ο Πρόεδρος-Επίκεινται ανακοινώσεις και για το επίδομα τοκετού
Υπ. Γεωργίας: Συνεχής η προσπάθεια της Κυβέρνησης για στήριξη της μελισσοκομίας
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Συνεχίζουν να αγνοούνται 758 Ελληνοκύπριοι από τους 1510-«Οι οικογένειες περιμένουν στωικά»
Δεκάδες νεκρά περιστέρια στο κέντρο της Λευκωσίας (Pics)
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως