Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
19:01 - 24 Απριλίου 2025

Φωτιά στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν κατά τη δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη έβαλαν οι δράστες για να εμποδίσουν την αστυνομία να εντοπίσει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους.
Το αυτοκίνητο, όπως διαπιστώθηκε ήταν βεβαίως κλεμμένο, ενδεικτικό του σχεδιασμού που είχε προηγηθεί για τη δολοφονία του Μοσχούρη, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο αντίπαλων εγκληματικών φατριών εδώ και καιρό. Σε σχετικά μικρή απόσταση από το σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας, για να μηδενίσουν τον κίνδυνο να εντοπιστεί το όχημα μέσα από μαρτυρίες αυτοπτών, οι δράστες το εγκατέλειψαν και του έβαλαν φωτιά. Στο σημείο που έκαψαν το όχημα εκτιμάται ότι είχαν άλλο μέσο διαφυγής ή συνεργός τους τούς παρέλαβε.
«Εγώ περνούσα εδώ έξω από τη λεωφόρο Παπανικολή και μάθαμε ότι κάποιος έπεσε νεκρός», δηλώνει στο protothema.gr μία γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο σημείο την ώρα που οι δράστες διέφευγαν από το σημείο της δολοφονίας. «Διέφυγαν οι άλλοι με ένα αυτοκίνητο, δύο ήταν μέσα, δεν τους είδα».
Ο Μοσχούρης, που ήταν γνωστός στη νύχτα με το παρατσούκλι «Θαμνάκιας», είχε μόλις βγει από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αρκετοί εκ των οποίων τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.
Στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκαν πολλοί κάλυκες.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
