Δολοφονικό χτύπημα με ριπή από καλάσνικοφ στην Αθήνα-Ένας νεκρός, διέφυγαν οι δράστες

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες στο Χαλάνδρι πριν από λίγο, έξω από ιατρικό κέντρο.

Το χτύπημα έγινε έξω από το ιατρικό κέντρο «Πράξις Υγείας» στην οδό Παλαιολόγου (Παπανικολή) την κεντρική οδό που διασχίζει την περιοχή του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν έξω από την ιδιωτική κλινική όταν προσέγγισε ένα όχημα. Ο ένας από τους δύο επιβάτες τον πυροβόλησε με καλάσνικοφ τουλάχιστον δέκα φορές. Ο άνδρας έπεσε νεκρό και οι δύο δράστες διέφυγαν. Στην οδό Οδυσσέως 5 στο Πάτημα Χαλανδρίου καίγεται ένα όχημα που δεν αποκλείεται να είναι των δραστών. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για «αρκετούς πυροβολισμούς». «Αρχικά ακούστηκαν ριπές, μετά σταμάτησαν και μετά δεύτερη ομοβροντία» είπε εργαζόμενη σε γειτονικό κατάστημα.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Νεκρός με τραύμα από όπλο εντοπίστηκε άνδρας στη Ραφήνα-Κατονόμασε τον δολοφόνο του πριν ξεψυχήσει
Αθωώθηκαν οι 25 του Ρουβίκωνα για το πανό στη Hellenic Train
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα-«Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν μένουμε σιωπηλοί»
Ο Μητσοτάκης θα πάει στην Οδησσό για τη Σύνοδο Ουκρανίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης-Επικοινωνία με Ζελένσκι
Ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό στην Κρήτη-Έσπασαν εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Οι πρώτες εικόνες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες στο νησί
Συνεδρία ΣΑ ΟΗΕ υπό προεδρία Έλληνα ΥΠΕΞ για προστασία αμάχων σε ένοπλες συγκρούσεις
Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για τον γιο της-«Και την καρδιά μου να μου ζήταγαν, θα την έδινα»
Άγριους καβγάδες περιγράφουν οι γείτονες της γυναίκας που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Μεγάλη απάτη στην Ελλάδα για το Final Four-PR με δήθεν «άκρες» απέσπασε €70.000 από επιχειρηματίες