Ο Γιώργος Μοσχούρης, που είχε εμπλακεί στη Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι

Άγρια εκτέλεση με χαρακτηριστικά μαφιόζικης ενέργειας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Παλαιολόγου, με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη, γνωστό στις αρχές για τη φερόμενη εμπλοκή του στη λεγόμενη Greek Mafia.

Ο Μοσχούρης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μόλις βγει από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αρκετοί εκ των οποίων τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δολοφονικό χτύπημα με ριπή από καλάσνικοφ στην Αθήνα-Ένας νεκρός, διέφυγαν οι δράστες

Στο σημείο της εκτέλεσης εντοπίστηκαν πολλοί κάλυκες, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο όχημα στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου. Εκτιμάται πως πρόκειται για το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών.

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών εντός του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς ο Μοσχούρης είχε επιβιώσει από δολοφονική απόπειρα το 2020 στη Βούλα, έξω από γνωστό ζαχαροπλαστείο.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις μαρτύρων για τη σκιαγράφηση της διαδρομής των εκτελεστών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νεκρός με τραύμα από όπλο εντοπίστηκε άνδρας στη Ραφήνα-Κατονόμασε τον δολοφόνο του πριν ξεψυχήσει
Αθωώθηκαν οι 25 του Ρουβίκωνα για το πανό στη Hellenic Train
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα-«Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν μένουμε σιωπηλοί»
Ο Μητσοτάκης θα πάει στην Οδησσό για τη Σύνοδο Ουκρανίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης-Επικοινωνία με Ζελένσκι
Ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό στην Κρήτη-Έσπασαν εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Οι πρώτες εικόνες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες στο νησί
Συνεδρία ΣΑ ΟΗΕ υπό προεδρία Έλληνα ΥΠΕΞ για προστασία αμάχων σε ένοπλες συγκρούσεις
Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για τον γιο της-«Και την καρδιά μου να μου ζήταγαν, θα την έδινα»
Άγριους καβγάδες περιγράφουν οι γείτονες της γυναίκας που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Μεγάλη απάτη στην Ελλάδα για το Final Four-PR με δήθεν «άκρες» απέσπασε €70.000 από επιχειρηματίες