Νέο βίντεο από τη Μονή με επίδειξη θαύματος-«Δεν θέλω να κάμνουμε show. Αν ήθελα έφκαλλα το στες ειδήσεις»

Νέο βίντεο, το οποίο λήφθηκε μέσα από το μοναστήρι και συγκεκριμένα από το γραφείο του ηγουμένου της Μονής Αββακούμ, Νεκτάριου, έρχεται στο φως. Το βίντεο δείχνει τον ηγούμενο, να παρουσιάζει σε μοναχές που επισκέφθηκαν το μοναστήρι τον Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου και να κάνει λόγο για θαύμα, με τις μοναχές να δηλώνουν εντυπωσιασμένες, από το γεγονός ότι από τον σταυρό τρέχει μύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ με το «κολύμπωμα» του Σταυρού στο μύρο από τους μοναχούς-Υποστηρίζουν πως είναι οινόπνευμα

Μάλιστα ο ηγούμενος, φέρνει βαμβάκι, το οποίο βάζει μέσα στο μύρο για να το δώσει στις μοναχές, ενώ τις καλεί να μην αναφέρουν σε άλλους ότι έγινε αυτό το θαύμα. «Δεν θέλω να κάμνουμε show. Αν ήθελα έφκαλλα το στες ειδήσεις τζαι έρκετουν λαοθάλασσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγούμενος της μονής.

Το δεύτερο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο «Πολίτης», έχει ημερομηνία 28 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν ληφθεί το βίντεο που δημοσιεύθηκε χθες, στο οποίο ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, δίνει οδηγίες στον Μοναχό της μονής Αββακούμ, για να βάλει μύρο μέσα στο κουτί του Σταυρού, «ώσπου να κολυμπώσει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στο νέο βίντεο ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, καλεί τις μοναχές, οι οποίες επισκέφθηκαν το μοναστήρι για να λάβουν γιορτινά εδέσματα, μέσα στα Χριστούγεννα του 2023, να μυρίσουον τον αέρα, αφού όπως αναφέρει, όποιος προσκυνά τον σταυρό, μετά όταν βγει έξω, μυροβλήζει ο αέρας. «Μόλις φκείτε έξω θα μυρώσει ο αέρας. (...) Μόλις προσκυνήσουν τον Άγιο έτσι γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η συνέχεια των διαλόγων για το θάψιμο του χρηματοκιβωτίου-«Εν τζαι γίνεται να φέρω τη μαγισσούλα να κάμει άμπρα κατάμπρα»

Σε άλλο σημείο του βίντεο ο ηγούμενος Νεκτάριος εξηγεί στις μοναχές, ότι και στα αντικείμενα κατοικεί ο Τριαδικός Θεός. Δείχνοντας τον σταυρό διερωτάται: «Και τον Άγιο ποιος τον Αγίασε;», για να απαντήσει ο ίδιος, «Η Χάρης του Τριαδικού Θεού. Ακόμα και τα αντικείμενα διοχετεύονται και χαριτόνωνται τζαι γιαυτό προσκυνούν τους σταυρούς και τα λείψανα. Διότι κατοικεί το πνεύμα το Άγιο σε αυτά», εξήγησε στις μοναχές ο Νεκτάριος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σχεδίαζαν να θάψουν το χρηματοκιβώτιο κάτω από το πλυντήριο, περίμεναν την έφοδο-Αποκαλύπτουμε τους διαλόγους

Δειτε Επισης

Παραμένουν οι διαφωνίες για την αύξηση των μελών της ΡΑΕΚ-«Δεν υπήρξε μελέτη και διαβούλευση»
Απασφάλισε εκ νέου ο Ευσταθίου με καταγγελίες-«Εν θα μου πει εμένα ο Σιζόπουλος αν είμαι ΕΔΕΚίτης»
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Ελπίζει σε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν στο Κυπριακό ο Πρόεδρος-«Έχουμε το κλειδί, τη στρατηγική και τον τρόπο»
Απέτυχε να εκλεγεί Καγκελάριος ο Μερτς-Μεγάλη ήττα στην πρώτη ψηφοφορία της γερμανικής βουλής
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αλκατράζ, η θρυλική φυλακή που... λύγισε τον Καπόνε-Μπορεί όντως να την ξανανοίξει ο Τραμπ;
Συνελήφθη ο 18χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της
LIVE: Δεν άκουσε για αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ ο πρώην αν. διευθυντής Π. Ξενοφώντος που υπηρέτησε στο ΤΟΜ
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή