Κάτι πήγε πολύ λάθος το Σάββατο-Κατέστησε τον Βύρα ανίκητο η ηγεσία του ΔΗΣΥ

Με το στόμα ανοικτό έμειναν, τόσο τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, αλλά πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Γιώργος Κάρουλλας, όταν άκουσαν το περασμένο Σάββατο, την Αννίτα Δημητρίου, να τον παρουσιάζει λίγο πολύ ως τον υποψήφιο του κόμματος στη Λάρνακα.

Ο ίδιος αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να αντιδράσει εντός της συνεδρίας. Για αυτό μετά την αποχώρηση του, φρόντισε να στείλει μήνυμα στα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, ενημερώνοντας τα, πως αρνήθηκε δύο φορές, την πρόταση που του έγινε. Προέκυψαν μάλιστα και κάποια στοχευμένα δημοσιεύματα, που έδειχναν άλλο πρόσωπο ως εν δυνάμει υποψήφιο του κόμματος στη Λάρνακα, ο οποίος μάλιστα, όπως και ο κ. Κάρουλλας, κατάγεται από την Αμμόχωστο. Αμφότεροι επιχειρήθηκε να βρεθούν προ τετελεσμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απορρίπτει την πρόταση της Αννίτας, να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Λάρνακας ο Κάρουλλας

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει, είναι για τους χειρισμούς, της ίδιας της Αννίτας Δημητρίου. Η συμπεριφορά της αυτή, ξένισε αρκετούς εντός του κόμματος, αφού δεν ανέμεναν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο το βήμα που έχει ως πρόεδρος του κόμματος στη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου.

Το δεύτερο ερώτημα, έχει να κάνει με τα στελέχη του ΔΗΣΥ στην πόλη της Λάρνακας. Αυτή τη στιγμή, είναι ξεκάθαρο πως όλοι έκανα πίσω, διότι ξέρουν πως θα δώσουν μια μάχη που θα χαθεί απέναντι στον Ανδρέα Βύρα. Κανένας δεν τολμά να θυσιαστεί για το κόμμα, όμως σε δύο χρόνια που θα είναι οι βουλευτικές, θα σπεύσουν όλοι να δηλώσουν ενδιαφέρον. Άλλωστε η Λάρνακα είναι γνωστή για την πολυκοσμία που παρατηρείται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ. Υπενθυμίζεται εδώ και όσα συνέβησαν το 2016, όταν παραλίγο να μείνει εκτός ψηφοδελτίου, η ίδια η Αννίτα Δημητρίου.

Όποιες απαντήσεις κι αν δοθούν, είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο ερώτημα, το σίγουρο είναι πως το μόνο που έχουν επιτύχει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, είναι να δώσουν μια νέα δυναμική στον Ανδρέα Βύρα και να τον καταστήσουν αδιαφιλονίκητο φαβορί. Δεν μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση για τον νυν δήμαρχο Λάρνακας, από αυτή που του προσφέρει η ηγεσία του ΔΗΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έξι υποψήφιοι, μια έκπληξη και μια απόρριψη-Στη μάχη των Ευρωεκλογών ρίχνεται ο ΔΗΣΥ

Δειτε Επισης

Η ομερτά για την απόφαση για Κατσουνωτό, τα συμπεράσματα και το δημόσιο συμφέρον
Εγκαινίασε την προεκλογική της ως «Che Elenara» η Θεοχάρους
Η εξάντληση της αυστηρότητας σε ένα 82χρονο παππού που δεν ήταν «γνωστός στις Αρχές»
Μετά τη μαραθώνια συνεδρία της περασμένης εβδομάδας, δεν συνέρχεται την Τσικνοπέμπτη η Ολομέλεια
Χάθηκαν στην συνεννόηση... Έδωσαν στη δημοσιότητα καταζητούμενο που τελικά είχε συλληφθεί
Κάτι πήγε πολύ λάθος το Σάββατο-Κατέστησε τον Βύρα ανίκητο η ηγεσία του ΔΗΣΥ
Στα... μαχαίρια Φαίδωνας και Κωστάκης-Έκοψαν με τον Δίπλαρο τη βασιλόπιττα
Η αστυνόμευση των Κεντρικών, η χαμένη ουσία στη βαβούρα και η υποκρισία
Από το ένταλμα εξπρές για Parody λογαριασμό, στην... δυστοκία για Ατταλίδου και την ομερτά
Μα πού χάθηκε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας;