Απορρίπτει την πρόταση της Αννίτας, να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Λάρνακας ο Κάρουλλας

Δεν αποδέχεται την πρόταση της Αννίτας Δημητρίου, να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον δήμο Λάρνακας, ο αντιπρόεδρος και βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κάρουλλάς. Όπως αναφέρεται σε μήνυμα που έστειλε προς τα μέλη του κόμματος, ο ίδιος ευγενικά απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

Ειδικότερα ο κ. Κάρουλλας αναφέρει ότι η πρόεδρος του κόμματος και άλλα ηγετικά στελέχη, «έθεσαν ενώπιον μου το ενδεχόμενο να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας. Ευγενικά απορρίπτω την πρόταση την πρόταση όπως είχα αναφέρει επανειλημμένα στις συζητήσεις μέχρι και μία ώρα πριν τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου σήμερα και συνεχίζω να υπηρετώ ως αντιπρόεδρος και βουλευτής Αμμοχώστου».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου, η Αννίτα Δημητρίου έλαβε το λόγο και ανέφερε πως ο Γιώργος Κάρουλλας έχει όλα τα εχέγγυα για τη δημαρχία της Λάρνακας και ως εκ τούτου τον προτείνει ως υποψήφιο. πως, «Ο Γιώργος Κάρουλλας ενσαρκώνει και συνδυάζει τα πιο πάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι άνθρωπος της δράσης, άνθρωπος του αποτελέσματος, άνθρωπος που με ευσυνειδησία είναι δίπλα σε όσους και όσες τον χρειάζονται. Αυτά δεν είναι θεωρία. Τα απέδειξε στην πράξη από όπου και αν υπηρέτησε».

«Ως άνθρωπος μου μεγάλωσε και ζει καθημερινά τη Λάρνακα γνωρίζει καλά τα προβλήματά της, και όχι μόνο αυτό. Γνωρίζει και τις αναγκαίες λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν», είπε.

«Ο Γιώργος Κάρουλλας έχει τα εχέγγυα, τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή είναι η εισήγησή μου καθώς είμαι βέβαιη ότι είναι μια υποψηφιότητα που θέτει την ευημερία των δημοτών της Λάρνακας πάνω από οτιδήποτε άλλο», κατέληξε η Αννίτα Δημητρίου.

Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως απορρίπτει αυτή την πρόταση και πλέον η ηγεσία του κόμματος, θα πρέπει να αναζητήσει προς άλλες κατευθύνσεις για υποψήφιο απέναντι στον Ανδρέα Βύρα.

Δειτε Επισης

To μήνυμα ΠτΒ για τα 20 χρόνια ένταξης Κύπρου στην ΕΕ-«Εμμένουμε στη διασύνδεση Κυπριακού με ευρωτουρκικά»
Πράσινο Υπουργικού για εκσυγχρονισμό των ΣΥΟΠ-Αναβαθμίζονται κλίμακες, διάρκεια και επιδόματα
Καταζητείται 30χρονος για τη συμπλοκή και εντοπισμό όπλων στη Λευκωσία
Σ. Κυριακίδου: Η Κύπρος μπορεί να προβεί σε μεταρρυθμίσεις στην υγεία
Την αλληλεγγύη της ΕΕ στις προσπάθειες για το Κυπριακό επαναβεβαίωσε η Μέτσολα
Υπό έλεγχο η φωτιά μεταξύ Αγία ΜαρινούδαςΚολώνης
K. Ευσταθίου: Η ΕΕ είναι ανήμπορη να επιβληθεί στην Τουρκία
Καταζητείται 17χρονος για σοβαρή υπόθεση (pic)
Σ. Παπαδούρης: Η ΕΕ να εμπλακεί περισσότερο στο Κυπριακό
Ο εκσυγχρονισμός του θεσμού των ΣΥΟΠ και υλοποίησης των 14 μέτρων για τους τ/κ ενώπιον του Υπουργικού