Επιβεβαιώνει την άρνηση της αξιωματούχου να δώσει δεύτερο δείγμα η Αστυνομία-Καταχωρείται υπόθεση

Επιβεβαίωσε την άρνηση της κρατικής αξιωματούχου να δώσει δεύτερο δείγμα αλκοόλης η Αστυνομία, η οποία την ίδια ώρα διαμηνύει πως προχωρεί με καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον Δικαστηρίου, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει σάλο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει τοποθετηθεί η υπό αναφορά αξιωματούχος, που βρίσκεται σε θέση κλειδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την κρατική αξιωματούχο-«Η παραίτηση της θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη»

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, έχει σχηματιστεί ποινικός φάκελος και αποστάλθηκε στην Εισαγγελία της Αστυνομίας για να ασκηθεί ποινική δίωξη της κρατικής αξιωματούχου, τονίζοντας την ίδια ώρα πως δεν υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό σε βάρος της Αστυνομίας, η οποία έκανε την δουλειά της.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, αν η υπόθεση δεν έχει καταχωρηθεί ήδη, αυτό αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας, ενώ από εκεί και πέρα, το Δικαστήριο θα κληθεί να αποφασίσει.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε πως «φαίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση να υπήρξε άρνηση παροχής δεύτερου δείγματος και όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις τα μέλη της Αστυνομίας που προέβαιναν στον έλεγχο αυτό προχώρησαν στη σχετική καταγγελία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδοχή Αστυνομίας-Συνέλαβε λάθος πρόσωπο για τη ρίψη κροτίδας στο Αμμόχωστος

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων