Εστιάζουν σε υποθέσεις της δικηγόρου της Δημοκρατίας οι έρευνες για τον εμπρησμό-Στο μικροσκόπιο και υποθέσεις του συζύγου της

Στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή, εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών ώστε να εντοπιστούν οι κινήσεις του δράστη ή του δραστών που έθεσαν κακόβουλα φωτιά στο όχημα 50χρονης δικηγόρου της Δημοκρατίας στην Πάφο, το βράδυ της Τρίτης.

Οι εξετάσεις από τα μέλη της Δύναμης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στο κάδρο των ερευνών για το ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη νέα εγκληματική ενέργεια, βρίσκονται υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί το τελευταίο διάστημα η δικηγόρος της Δημοκρατίας, καθώς επίσης και σε υποθέσεις που διερευνά ο σύζυγός της, ο οποίος είναι υπεύθυνος της ΥΚΑΝ.

Μιλώντας στον REPORTER, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και πως το όχημα της δικηγόρου της Δημοκρατίας καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε δύο άλλα οχήματα που βρίσκονται σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση, στον χώρο στάθμευση της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, οι έρευνες των μελών της Αστυνομίας συνεχίζονται από χθες το βράδυ, ώστε να εντοπιστούν μαρτυρίες και στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 21:30, όταν το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο σταθμεύσεως της πολυκατοικίας όπου διαμένει η δημόσια κατήγορος, με την σκηνή να παραμένει αποκλεισμένη.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που δημόσια κατήγορος γίνεται στόχος εγκληματικής ενέργειας καθώς στις 21 Δεκεμβρίου, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε οικία 58χρονης δημόσιας κατηγόρου στην Πάφο, με την υπόθεση να παραμένει ανεξιχνίαστη, αφού μέχρι στιγμής δεν συνελήφθη οποιοδήποτε πρόσωπο.

Δειτε Επισης

Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο-Αργοσβήνουν οι ελπίδες για εκεχειρία στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Ισραηλινής Αστυνομίας στα γραφεία του Al Jazeera
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Στους 66 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία-Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα-Προανήγγειλε χτύπημα στη Ράφα σύντομα ο υπουργός Άμυνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες