Στο κελί τα δύο αδέλφια για το φόνο του Νίκου Αγγελή στην Ξυλοτύμπου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο αδέλφια, η 32χρονη και ο 42χρονος, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης με θύμα τον 35χρονο, Νίκο Αγγελή, ο οποίος διαπράχθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου, στο σπίτι του στην Ξυλοτύμπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως οι δύο τους τεθούν υπό οκταήμερη κράτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος, Νίκος Αγγελή, νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και απεβίωσε χθες, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 35χρονου θα διενεργηθεί την από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί αρχικά 32χρονη, η οποία τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση ενώ δύο μέρες αργότερα προέκυψαν πληροφορίες για εμπλοκή στην υπόθεση και του 42χρονου αδελφού της, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, ο 42χρονος μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την απόπειρα φόνου και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των δύο οικογενειών υπήρχαν προστριβές το προηγούμενο διάστημα, αφού συγγενικό πρόσωπο του θύματος φέρεται να ήθελε να συνάψει σχέση με την 32χρονη και να πίεζε προς αυτή την κατάσταση, με την ίδια να προσπαθεί να το αποφύγει.

Σε κάποια στιγμή τα πράγματα φαίνεται να οξύνθηκαν και ο 42χρονος μετέβη στην οικία του θύματος προκαλώντας ζημιές, με τον 35χρονο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να μεταβαίνει αργότερα σε χώρο ιδιοκτησίας του 42χρονου και της 32χρονης προκαλώντας με τη σειρά του ζημιές.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε πολύ τεταμένο και ως εκ τούτου οδηγηθήκαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, με τον τραυματισμό του 35χρονου.

Η απόπειρα φόνου σημειώθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου, στο σπίτι του 35χρονου και λίγο αργότερα το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, από συγγενικό του πρόσωπο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη. Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ως εκ τούτου αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Στη σκηνή του εγκλήματος μετέβησαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ μέλη της ΥΠΕΓΕ άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς εντοπισμό τεκμηρίων και στοιχείων.

Δειτε Επισης

Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
Τέσσερις νεκροί από πυρά στο Αφγανιστάν-Ανάμεσά τους τρεις Iσπανοί τουρίστες
Ανακουφισμένοι οι τραγικοί γονείς της Σάνι Λουκ-«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, τώρα μπορούμε να την θάψουμε»
Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι-Η κυνική ομολογία και τα κίνητρα της δολοφονίας
Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και τεκμήρια για τον εντοπισμό των βάνδαλων των γηπέδων Απόλλωνα και ΑΕΛ
Γιατί ο Ερντογάν μετέτρεψε την Μονή της Χώρας σε τζαμί-Ερευνήτρια εξηγεί
Η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποιεί για πιθανή τρομοκρατική απειλή στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+
Έφηβος στις ΗΠΑ πέθανε από καυτερό πατατάκι που έφαγε μετά από challenge στα social media