Σε δολοφονία εξελίχθηκε η απόπειρα φόνου στην Ξυλοτύμπου-Νεκρός ο 35χρονος

Αποσυνδέθηκε από τα υποστηρικτικά μηχανήματα ο 35χρονος, Νίκος Αγγελή, που νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ο οποίος είχε πέσει θύμα απόπειρας φόνου, την Τρίτη 29 Αυγούστου, στο σπίτι του στην Ξυλοτύμπου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα τις τελευταίες ημέρες ήταν κλινικά νεκρό και αποσυνδέθηκε από τα υποστηρικτικά μηχανήματα. Μετά από αυτή τη εξέλιξη τα δύο αδέλφια, 42 και 32 ετών, που τελούν υπό σύλληψη, αντιμετωπίζουν το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 35χρονου θα διενεργηθεί την Πέμπτη, από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί αρχικά 32χρονη, η οποία τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση ενώ δύο μέρες αργότερα προέκυψαν πληροφορίες για εμπλοκή στην υπόθεση και του 42χρονου αδελφού της, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, ο 42χρονος μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την απόπειρα φόνου και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των δύο οικογενειών υπήρχαν προστριβές το προηγούμενο διάστημα, αφού συγγενικό πρόσωπο του θύματος φέρεται να ήθελε να συνάψει σχέση με την 32χρονη και να πίεζε προς αυτή την κατάσταση, με την ίδια να προσπαθεί να το αποφύγει.

Σε κάποια στιγμή τα πράγματα φαίνεται να οξύνθηκαν και ο 42χρονος μετέβη στην οικία του θύματος προκαλώντας ζημιές, με τον 35χρονο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να μεταβαίνει αργότερα σε χώρο ιδιοκτησίας του 42χρονου και της 32χρονης προκαλώντας με τη σειρά του ζημιές.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε πολύ τεταμένο και ως εκ τούτου οδηγηθήκαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, με τον τραυματισμό του 35χρονου.

Η απόπειρα φόνου σημειώθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου, στο σπίτι του 35χρονου και λίγο αργότερα το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, από συγγενικό του πρόσωπο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη. Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ως εκ τούτου αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Στη σκηνή του εγκλήματος μετέβησαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ μέλη της ΥΠΕΓΕ άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς εντοπισμό τεκμηρίων και στοιχείων.

Δειτε Επισης

Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά