Παραπέμφθηκαν σε δίκη τα αδέλφια για το φόνο Αγγελή-Ο ένας υπόδικος, η άλλη ελεύθερη

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου παραπέμφθηκαν τα δύο αδέλφια, που συνελήφθησαν για το φόνο του Νίκου Αγγελή, με τον 42χρονο να παραμένει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολοταχώς για καταχώρηση του φόνου Αγγελή-Βάζουν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ οι Αρχές

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 31/10/23 παραπέμφθηκαν σήμερα ο 42χρονος και η 32χρονη. Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδούλου, ο 42χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και η 32χρονη για το αδίκημα των γραπτών απειλών για φόνο.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του 42 χρόνου μέχρι την δίκη ενώ για την 32χρονη επιβλήθηκε όρος όπως υπογράφει εγγύηση ύψους 20,000 ευρώ από αξιόχρεο εγγυητή για να αφεθεί ελεύθερη.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν ενώπιον τους αρκετό μαρτυρικό υλικό, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να στοιχειοθετήσει υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου, μεταξύ των οποίων και η παραδοχή του ενός υπόπτου 42 ετών, ότι ήταν το πρόσωπο που ξυλοκόπησε άγρια τον 35χρονο.

Όσον αφορά το κίνητρο του φόνου, οι Αρχές εκτιμούν πως αυτό ήταν η πίεση που φέρεται να ασκούσε το θύμα στην 32χρονη για να συνάψουν σχέση, κάτι που η ίδια φέρεται να μην ήθελε.

Λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος, μεταξύ των δύο οικογενειών υπήρχαν προστριβές και σε κάποια στιγμή τα πράγματα φαίνεται να οξύνθηκαν με τον 42χρονο να μεταβαίνει στην οικία του θύματος προκαλώντας ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε δολοφονία εξελίχθηκε η απόπειρα φόνου στην Ξυλοτύμπου-Νεκρός ο 35χρονος

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος,μετέβη σε χώρο ιδιοκτησίας του 42χρονου και της 32χρονης προκαλώντας με τη σειρά του ζημιές. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε πολύ τεταμένο και ως εκ τούτου οδηγηθήκαμε στην απόπειρα φόνου σε βάρος 35χρονου, που τελικά εξελίχθηκε σε φόνο, αφού το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου, στο σπίτι του 35χρονου και λίγο αργότερα το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, από συγγενικό του πρόσωπο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη. Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ως εκ τούτου αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του οκτώ ημέρες αργότερα.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, διαφάνηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Δειτε Επισης

«Κόμβος αλληλεγγύης για τον κόσμο η Κύπρος»-Τιμήθηκε η επέτειος της ένταξης στην ΕΕ
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
LIVE: Σε εξέλιξη η εκδήλωση για την επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ παρουσία της Φον ντερ Λάιεν
Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά…
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Από το καλοκαίρι στο χειμώνα-Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού στη Λευκωσία
Νέα βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας στο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ-Ο απολογισμός των ζημιών
Πολιτική κρίση στη Γεωργία μετά την άγρια καταστολή της διαδήλωσης κατά του «ρωσικού νόμου»
Επανέλαβε στήριξη της ΕΕ για λύση του Κυπριακού η Φον ντερ Λάιεν-«Έχετε γίνει ευρωπαϊκό επίκεντρο»