Ολοταχώς για καταχώρηση του φόνου Αγγελή-Βάζουν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ οι Αρχές

Πλώρη για καταχώρηση της υπόθεσης φόνου του 35χρονου Νίκου Αγγελή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από απόπειρα φόνου που σημειώθηκε εις βάρος του στις 29 Αυγούστου, έβαλε η Αστυνομία, όταν εκπνεύσει το διάταγμα σε βάρος των δύο υπόπτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Σε δολοφονία εξελίχθηκε η απόπειρα φόνου στην Ξυλοτύμπου-Νεκρός ο 35χρονος

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν ενώπιον τους αρκετό μαρτυρικό υλικό, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να στοιχειοθετήσει υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου, μεταξύ των οποίων και η παραδοχή του ενός υπόπτου 42 ετών, ότι ήταν το πρόσωπο που ξυλοκόπησε άγρια τον 35χρονο.

Παρόλα αυτά, αναμένουν κάποια επιπρόσθετα στοιχεία από το μαρτυρικό υλικό που εξετάζεται δια της επιστημονικής οδού, πριν προχωρήσουν σε οποιοδήποτε περαιτέρω βήμα για την υπόθεση.

Όπως τόνισε η ίδια πηγή, ωστόσο, μέχρι την Παρασκευή, όταν και εκπνέει το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής τους, οι Αρχές αναμένεται να έχουν ενώπιόν τους όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και θα προχωρήσουν με την καταχώρηση της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης.

Σημειώνεται ότι μετά την παραδοχή του 42χρονου, οι Αρχές προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν εάν η 32χρονη αδελφή του φερόμενου θύτη, που επίσης τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση ήταν το πρόσωπο που παρακίνησε τον 42χρονο να ξυλοκοπήσει το θύμα.

Κίνητρο η πίεση στην 32χρονη

Όσον αφορά το κίνητρο του φόνου, οι Αρχές εκτιμούν πως αυτό ήταν η πίεση που φέρεται να ασκούσε το θύμα στην 32χρονη για να συνάψουν σχέση, κάτι που η ίδια φέρεται να μην ήθελε.

Λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος, μεταξύ των δύο οικογενειών υπήρχαν προστριβές και σε κάποια στιγμή τα πράγματα φαίνεται να οξύνθηκαν με τον 42χρονο να μεταβαίνει στην οικία του θύματος προκαλώντας ζημιές.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος,μετέβη σε χώρο ιδιοκτησίας του 42χρονου και της 32χρονης προκαλώντας με τη σειρά του ζημιές. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε πολύ τεταμένο και ως εκ τούτου οδηγηθήκαμε στην απόπειρα φόνου σε βάρος 35χρονου, που τελικά εξελίχθηκε σε φόνο, αφού το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου, στο σπίτι του 35χρονου και λίγο αργότερα το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, από συγγενικό του πρόσωπο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη. Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ως εκ τούτου αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του οκτώ ημέρες αργότερα.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, διαφάνηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Δειτε Επισης

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ληστείας, απειλές και επίθεση στη Λεμεσό
Νομική μάχη στο Εφετείο για την κράτηση των υπόπτων για «Δημητρούι»-Σε εξέλιξη η διαδικασία
Συνελήφθη εργαζόμενη στην Πάφο που διέμενε παράνομα στην Κύπρο
Συνελήφθη 29χρονη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό