Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από έργα τις επόμενες μέρες

Εργασίες θα διεξάγονται σε αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας από τη Δευτέρα 15 Μαϊου μέχρι και τις 7 Ιουλίου από το Τμήμα Δασών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας,  Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «από τη Δευτέρα 15 Μαϊου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και απομάκρυνσης των φυτών στις κεντρικές νησίδες αυτοκινητόδρομου  αεροδρόμιο Λάρνακας – κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς - Νήσου της επαρχίας Λάρνακας. Οι εργασίες θα γίνονται από το Τμήμα Δασών καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Νήσου (και από τις δύο κατευθύνσεις) θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης «από τη Δευτέρα 15 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και απομάκρυνσης των φυτών στα πρανή του  αυτοκινητόδρομου αεροδρόμιο Λάρνακας – κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς – αεροδρόμιο Λάρνακας και κυκλικός κόμβος Καλού Χωριού – Κοφίνου – κυκλικός κόμβος Καλού Χωριού της επαρχίας Λάρνακας. Οι εργασίες θα γίνονται από  το Τμήμα Δασών καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας - κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς - Νήσου (και από τις δύο κατευθύνσεις) θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Επίσης, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν την Δευτέρα 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 έργα σε τμήμα της οδού Μάρκου Μπότσαρη στο Καϊμακλί, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος μέχρι την συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, διευκρινίζεται ότι κατά την διάρκεια των εργασιών το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία και ότι οι εργασίες αυτές είναι στο πλαίσιο της Α΄φάσης του έργου.

Δειτε Επισης

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Δεν βλέπει αδιέξοδο στην προσπάθεια της Ολγκίν η Λευκωσία-«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιηθούν»
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»