Η τελευταία πράξη του δράματος-Κηδεύονται Κυπριανός και Αναστασία

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Κυπριανό Παπαϊωάννου και στην 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, που έχασαν τη ζωή τους, μετά από την μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στα Τέμπη.

Οι δύο αδικοχαμένοι φοιτητές επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, ταξιδεύοντας από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, όπου διέμεναν για τις σπουδές τους, ωστόσο, τα όνειρά τους, έσβησαν στις ράγες των τρένων.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Κυπριανού, θα τελεστεί στις δέκα το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου και στις δύο το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία της Αναστασίας, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο.

Παράκληση της οικογένειας του Κυπριανού, είναι όπως όσοι θα παραστούν στην κηδεία του, να φορέσουν λευκά ρούχα, όπως επίσης αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και παράκληση της οικογένειας της Αναστασίας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές, για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι κηδείες των δύο αδικοχαμένων φοιτητών, δεν θα καλυφθούν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έπειτα από επιθυμία των οικογενειών.

Οι σοροί των δύο κυπρίων φοιτητών έφτασαν χθες το απόγευμα, με πτήση από τη Θεσσαλονίκη, στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου ανέμεναν ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος και η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου.

Σε δηλώσεις ο κος Κόμπος είπε πως «η Κύπρος είναι συντετριμμένη για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, για τον αδόκητο χαμό των παιδιών της και όλων των θυμάτων που επέβαιναν της τραγικής αμαξοστοιχίας στην Ελλάδα. Η θλίψη είναι μεγάλη, ασύλληπτη».

Δειτε Επισης

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους Νετανιάχου και Χανίγια-Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για πιθανή εκεχειρία
BINTEO: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή
Χωρίς εμφανή πρόοδο οι διαπραγματεύσεις για εκεχειρία και ομήρους στο Κάιρο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες καταστροφής στη Βραζιλία-Στους 60 οι νεκροί, μάχη ενάντια στον χρόνο δίνουν οι διασώστες