Γνωστός Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το κατεδάφισε για να πάρει εκδίκηση

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του διάσημου Τούρκου ηθοποιού, Caglar Ertugrul ο οποίος αγόρασε και κατεδάφισε το σχολείο των παιδικών του χρόνων.

Μάλιστα, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του μπροστά από το κατεστραμμένο σχολείο δηλώνοντας ότι πήρε εκδίκηση από το σχολείο που τον τραυμάτισε ψυχικά και σωματικά στην παιδική του ηλικία. Ειδικότερα έγραψε «Οι δάσκαλοί μου στο δημοτικό σχολείο πάντα με έδερναν, έτσι πήρα το σχολείο και το κατεδάφισα…».

Η κίνησή του προκάλεσε αντιδράσεις θετικές και αρνητικές. Πολλοί όμως ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι στέλνει το λάθος μήνυμα στα νέα παιδιά.

Ένας από αυτούς έγραψε: “Ο σεβασμός μου για εσάς ως καλλιτέχνη είναι ατελείωτος, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν συνέβη κ. Caglar.”. Ένας άλλος χρήστης έγραψε: “Η γενιά που έφαγε ξύλο όταν ήταν στο δημοτικό είναι η γενιά που είναι επιτυχημένη και έχει υψηλή πειθαρχία και σεβασμό για τον ανώτερο”. Ωστόσο, πολλοί υποστήριξαν αυτή την πράξη… εξέγερσης. “Ζείτε το όνειρό μου. περισσότερη δύναμη σε εσάς”, έγραψε ένας. Ένας άλλος είπε: “…θέλω να κάνω το ίδιο στο λύκειο μου καθώς πολλοί δάσκαλοι ήταν κακοί”.

Ο Caglar Ertugrul γεννήθηκε στις στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και έχει κέρδισει το βραβείο «Χρυσή Πεταλούδα» για τον καλύτερο ηθοποιό σε ρομαντική κωμωδία το 2020 για τον ρόλο του στην ταινία Afili Ask και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά το 2021 για τον ρόλο του στην ταινία Teskilat. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Τούρκους ηθοποιούς στα τουρκικά δράματα.Ο Ertugrul έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Έφηβος στις ΗΠΑ πέθανε από καυτερό πατατάκι που έφαγε μετά από challenge στα social media
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Βίντεο: Τα κάγκελα... νίκησαν υποψήφια κλέφτρα στη Χιλή-Έμεινε ημίγυμνη για να ξεφύγει
Πήγε να ανταλλάξει φθαρμένα χαρτονομίσματα 40.000 ευρώ και κατέληξε με χειροπέδες
ΒΙΝΤΕΟ: Κοριτσάκι που γεννήθηκε κωφό, άκουσε για πρώτη φορά χάρη σε νέα γονιδιακή θεραπεία
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο «ωκεανό» που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της Γης
ΒΙΝΤΕΟ: «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου»-Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Tesla