Ραγίζει καρδιές ο καθηγητής της άτυχης Αναστασίας-«Κύριε πέρασα, είμαι πολύ χαρούμενη»

«Και έτσι ξαφνικά, έσβησαν όλα! Χωρίς αιτία, χωρίς λόγο! Τα όνειρα ενός νέου ανθρώπου έσβησαν στις ράγες… Γλυκό μου κορίτσι, θα σε θυμόμαστε για πάντα», είναι μερικά από τα σπαρακτικά λόγια, που έγραψε για την άτυχη Αναστασία Αδαμίδου, ο καθηγητής Βιολογίας του σχολείου όπου φοίτησε πριν να ακολουθήσει το όνειρό της, να σπουδάσει Οδοντιατρική στην Ελλάδα, που τόσο αγαπούσε.

Ο κος Άγγελος Αγαθαγγέλου, αναφέρεται στις συζητήσεις που έκαναν, την αγωνία της να πετύχει τους στόχους που έβαλε και τα όσα ονειρευόταν. Τα όνειρά της σταμάτησαν, μέσα στο μοιραίο τρένο.

«Σήκω Αναστασία να μας πεις Βιολογία, Μαθηματικά, Χημεία… Φοβάμαι κύριε αλλά θα πω τη γνώμη μου, δεν πειράζει αν είναι λάθος! Πες καλό μου κορίτσι, πες και μην φοβάσαι, λάθη κάνουμε όλοι! Κύριε, πέρασα την πρώτη μου επιλογή, οδοντιατρική… είμαι πολύ χαρούμενη! Το αξίζεις καλό μου κορίτσι, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν θα είμαι από τους τακτικούς σου πελάτες, αφού έχω γερή οδοντοστοιχία… και γελούσαμε!», έγραψε ο κος Αγαθαγγέλου.

«Κύριε Άγγελε, ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την υπομονή.…», του είπε, «Τιμή μου Αναστασία που σε είχα μαθήτρια μου…», της απάντησε.

Τα λόγια του συγκλονίζουν… «Καιι έτσι ξαφνικά, έσβησαν όλα! Χωρίς αιτία, χωρίς λόγο! Τα όνειρα ενός νέου ανθρώπου έσβησαν στις ράγες…. (και τόσων άλλων) Και εμείς παραπονιόμαστε για ευτελή καθημερινά πράγματα! Γλυκό μου κορίτσι, θα σε θυμόμαστε για πάντα! Πολλές φορές ο θάνατος τους ανθρώπους ξεκουράζει μα´ναι φορές όπου χτυπά εκεί που δεν ταιριάζει!».

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα σε υποστατικό να επιδίδονται σε κυβεία
Σε συνεδρία επιτροπών ΟΗΕ για ναρκωτικά και πρόληψη εγκλήματος η Σούπερμαν
Σε λειτουργεία 18 νέες κάμερες τροχαίας και στη Λάρνακα-Αναλυτικά όλα τα σημεία
Χειροπέδες σε δυο γυναίκες που ξάφριζαν κοσμήματα από οικίες
Ενέκρινε τη σύσταση Ερευνητικής Επιτροπής για την εκτροπή του νερού από τον Κούρρη το Υπουργικό
ΒΙΝΤΕΟ: Αεροδιακομιδή άνδρα από πλοίο με σημαία της Μάλτας-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος»
Μαθητής κτύπησε οδηγό λεωφορείου με βέργα-Θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία
Δεν παραδέχονται οι 12 για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Παραμένουν ελεύθεροι υπό όρους
Στάθμευσε το όχημά του παράνομα, το ρυμούλκησε η Αστυνομία και εντοπίστηκαν κλοπιμαία
Συνελήφθησαν 20 Κύπριοι φοιτητές στην Αθήνα-Άνοιξαν πανό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν