Διακρινόταν για το ήθος της η Αναστασία-Έσβησε κυνηγώντας τα όνειρά της

Ένα πέπλο θλίψης και θρήνου έχει σκεπάσει την Κύπρο, μετά και την ταυτοποίηση της σορού της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο, το πρωί της Παρασκευής. Όσοι την γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα άνθρωπο με εξαιρετικό ήθος, άριστη φοιτήτρια, που είχε όνειρο να σπουδάσει στην Ελλάδα.

Προερχόταν από μία οικογένεια με τρία παιδιά και ήταν μία νεαρή, γεμάτη ήθος και έτοιμη να συνδράμει σε όσους το είχαν ανάγκη. Άριστη τόσο σε σχολικές επιδόσεις, όσο και σε κοινωνικές, με όνειρο να βρεθεί στην Ελλάδα για να σπουδάσει. Ένα όνειρο που πραγματοποίησε, όμως δεν πρόλαβε να το ζήσει ολόκληρο. Το μοιραίο ταξίδι με το τρένο, που έμοιαζε να είναι όπως όλα τα άλλα, έμελλε να είναι και το τελευταίο…

Ο Διευθυντής του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου, που ήταν το σχολείο της άτυχης Αναστασίας, Ανδρέας Ιωσήφ, μίλησε στον REPORTER και ανέφερε πως η Αναστασία ήταν μία νεαρή με ήθος, μία άριστη μαθήτρια, γεμάτη όνειρα για το μέλλον.

«Ήταν στο σχολείο μας πριν από 6-7 χρόνια. Ξεχώριζε για το ήθος της και την κοινωνική και μαθητική της προσφορά. Ήταν έτοιμη να προσφέρει σε όσους είχαν ανάγκη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας σε όλη την οικογένεια και τους οικείους της».

Ο κ. Ιωσήφ πρόσθεσε πως το όνειρο της Αναστασίας ήταν να σπουδάσει οδοντιατρική στην Ελλάδα και το πραγματοποίησε. Μάλιστα, υπέδειξε ότι είναι πολλά τα περιστατικά, τα οποία είναι ενδεικτικά του χαρακτήρα της και του ήθους που την διακατείχε. Εξέφρασε, δε, λύπη για την τραγωδία.

«Είναι κρίμα, εν έτει 2023 να παρακολουθούμε τέτοια περιστατικά, τέτοιες τραγωδίες και νέα άτομα να φεύγουν με αυτό τον τρόπο από τη ζωή».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε αποτροπή επίθεσης κατά Ισραηλινών και Εβραίων στην Κύπρο η Μοσάντ
Συνελήφθη 27χρονη που παρουσίαζε πλαστή ελληνική ταυτότητα για να συνεχίσει να εργάζεται
Οδηγοί που έτρεχαν, μεθυσμένοι και με το κινητό στο χέρι-500 καταγγελίες από την Αστυνομία
Σε εγρήγορση η ΚΔ για μέτρα ασφαλείας ενόψει εορτών-Περισσότερη αστυνόμευση στους χώρους υψηλού κινδύνου
Πήγαινε σε καταστήματα και έφευγε χωρίς να πληρώσει-Συνελήφθη 41χρονος
Ψάχνουν μαρτυρίες για το εάν ο 17χρονος έκανε χρήση της διάβασης πεζών-Δεν συνελήφθη ο οδηγός
Τους έταζε οχήματα από το εξωτερικό και δεν τους τα παρέδιδε ποτέ-Απέσπασε χιλιάδες ευρώ από πολίτες
Κλειστοί δρόμοι στη Λευκωσία λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα «Quantum Nicosia Marathon 2023»
Δίνει μάχη για τη ζωή 17χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό
«Η διαφθορά υπονομεύει τις βάσεις της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου»