ΒΙΝΤΕΟ: Ένας άριστος μαθητής, μέσα σε όλα-Συντετριμμένοι όλοι στο σχολείο του Κύπρου

Με δυσκολία, βυθισμένος στη θλίψη, όπως και όλοι οι καθηγητές αλλά και οι μαθητές του Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου Φρενάρους, Αδάμος Σεργίου, ανέφερε λίγα λόγια για τον άτυχο Κυπριανό Παπαϊωάννου. Συντετριμμένος από τον χαμό του πρώην μαθητή του σχολείου του, ο κ. Σεργίου ανάφερε πως το κλίμα στο σχολείο είναι πολύ βαρύ από τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο υπήρχε σε όλους η αμυδρή ελπίδα ότι ο Κυπριανός θα βρισκόταν στη ζωή.

«Δυστυχώς», ανέφερε «οι ελπίδες μας εξανεμίστηκαν χθες όταν με τη μέθοδο DNA εξακριβώθηκε η ταυτότητά του. Οι συνάδελφοι και οι συμμαθητές του, είμαστε όλοι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Έγινε συγκέντρωση το πρωί τηρώντας μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του Κυπριανού αλλά και όλων των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβηκε στα Τέμπη».

Όπως εξήγησε ο κ. Αδάμου, «οι σημαίες μας είναι μεσίστιές ενώ οι μαθητές σχηματίζουν ένα σχηματισμό που θα γράψουν τη λέξη «ο άγγελος μας». Έχουμε ανάψει κεριά στο γραφείο του διευθυντή του μουσικού σχολείου, διότι ο Κυπριανός παράλληλα με τη φοίτηση του στο Λύκειο, φοιτούσε τα απογεύματα και στο μουσικό σχολείο».

Αναφερόμενος στην προσωπικότητα του Κυπριανού, ο κ. Σεργίου βαθιά συγκινημένος ανέφερε πως, ήταν ένας εξαίρετος μαθητής στο ήθος και στην επίδοση. «Ήταν πολύ καλός στη βυζαντινή μουσική, γιαυτό ήταν και ψάλτης στην κοινότητα του στην Αυγόρου ενώ εκπροσωπούσε το σχολείο σε εκδηλώσεις».

Μιλώντας για τα όνειρα του Κυπριανού, ο κ. Σεργίου ανέφερε πως, «είχε πολλά και αυτό φαίνεται μέσα από την πορεία του. Έφτιαξε τη ζωή του, ήταν αρραβωνιασμένος, εάν δεν κάνω λάθος προγραμμάτιζε τον γάμο του για το καλοκαίρι. Είχε πάρα πολλά όνειρα στη ζωή του όπως κάθε νέος».

«Η θλίψη μας», συνέχισε ο διευθυντής του σχολείου του, «για τον χαμό του, είναι πολύ μεγάλη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον πάτερ Χριστόδουλο που είναι και συνάδελφος μας, ενώ ο αδερφός του που φοιτά στο σχόλιο μας απουσιάζει από χθες».

Δειτε Επισης

Νέα σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τη Μονή Αββακούμ-Οδηγίες για επίσπευση των ερευνών
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία 58χρονου-Εντοπίστηκαν έξι φυτά κάνναβης (pics)
Διέφυγε τον κίνδυνο ο δεκαπεντάχρονος που έπεσε από ύψος 16 μέτρων-Φέρει κατάγματα στο σώμα
Τρεις οι συλλήψεις για τον τραυματισμό εννιάχρονου που έπεσε πάνω του η πόρτα σχολείου
Αυτός είναι ο 73χρονος που έχασε τη ζωή του στην πτήση του τρόμου-Τα τρία λεπτά της «βουτιάς»
«Άναψε η ένδειξη για τις ζώνες και τότε έκανε βουτιά το αεροπλάνο... Ακούστηκαν κραυγές»
Διαφωνία μεταξύ συγκατοίκων πίσω από τη συμπλοκή στη Λήδρας-Εμπλέκονται τέσσερα πρόσωπα
Συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία με δύο τραυματίες-Φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο
Βρετανός 73χρονος ο νεκρός στην μοιραία πτήση-Σε κρίσιμη κατάσταση επτά άλλοι επιβάτες
Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Στρόβολο