Στόχος εμπρηστών οίκημα της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό-Καταστράφηκε ολοσχερώς (pic)

Στόχος εμπρηστών έγινε οίκημα της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό, τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το κτήριο.

Σύμφωνα με τα αναφέρει το κόμμα σε ανάρτησή του, «oι εμπρησμοί του πολιτικού υπόκοσμου δεν θα γονατίσουν την ΕΔΕΚ. Μετά τα κεντρικά γραφεία, θρασύδειλοι εμπρηστές έκαψαν ολοσχερώς το οίκημα της Τοπικής Οργάνωσης της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό».

Σημειώνει πως, «είμαστε βέβαιοι πως πίσω από την άνανδρη ενέργεια, κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες, όπως και στον εμπρησμό των κεντρικών γραφείων του κόμματος μας. Διαμηνύουμε σε αυτούς που νομίζουν ότι θα γονατίσουν την ΕΔΕΚ, ότι αυταπατώνται».

«Η ΕΔΕΚ αψήφησε δολοφονικές επιθέσεις, δεν θα λιποψυχήσει μπροστά σε μασκοφόρους του πολιτικού υπόκοσμου», καταλήγει.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6:00 το πρωί και κατέστρεψε ολοσχερώς υποστατικό της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε εγκαταλελειμμένο υποστατικό το οποίο χρησιμοποιούσε η Τοπική Επιτροπή της ΕΔΕΚ Τσιακκιλερου, αναφέρεται.

Προστίθεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρων και αναπνευστικών συσκευών, ενώ ανταποκρίθηκαν δυο στελεχωμένα οχήματα από τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, μέσω ανακοίνωσης του, καταδικάζει με έντονο τρόπο τον εμπρησμό υποστατικών της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό, που κατέστρεψε ολοσχερώς το οίκημα.

Όπως αναφέρει το ΔΗΚΟ, «πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η ΕΔΕΚ στοχοποιείται από νυχτοβάτες. Τέτοιες άνανδρες και εγκληματικές ενέργειες, όπως και η οποιασδήποτε μορφής βία, στρέφονται εναντίον της δημοκρατίας και δεν πρέπει να γίνονται από κανένα ανεκτές».

Παράλληλα, το ΔΗΚΟ καλεί τις αρμόδιες αρχές να δράσουν άμεσα, ώστε να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνη».

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο τρόπο και στον ύψιστο βαθμό, την για άλλη μια φορά κακόβουλη ενέργεια, αυτή τη φορά σε υποστατικό της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό», αναφέρει ο ΔΗΣΥ.

Σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφέρει ότι, «τέτοιες ενέργειες και σκοτεινές πρακτικές, στόχο έχουν την ίδια τη Δημοκρατία μας, οπότε και επιβάλλεται η συστράτευση όλων μας».

Προσθέτοντας ότι, «καμία μορφή βίας προς οποιονδήποτε δεν μπορεί και δεν θα γίνει ποτέ ανεχτή από την κοινωνία μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης».

Δειτε Επισης

Φωτογραφίες και βίντεο ενέπλεκαν Κύπριους σε κύκλωμα εμπορίου ζώων-Δόθηκαν στοιχεία στις Αρχές
Στο Μακάρειο για νοσηλεία ο δωδεκάχρονος που παρασύρθηκε στη Λεμεσό
Ανησυχεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Πληροφοριών για τον χειρισμό των κυβερνοεπιθέσεων
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά σε όχημα στην Αραδίππου-Διερευνώνται οι ισχυρισμοί
Αντιδράσεις αστυνομικών για την επανασύσταση Ουλαμού Λαθροθηρίας-«Έχουμε πρόβλημα με τις παράγκες»
Συμβουλές ΕΤΕΚ για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις-Οι κωδικοί, τα αρχεία και τα αντίγραφα
Διαμαρτυρία του Κυπροκουρδικού Συνδέσμου-Καταγγέλλει υιοθέτηση της τουρκικής ρητορικής
Κουκουλοφόροι παρενόχλησαν το λεωφορείο της Πέγειας
Εικόνες από τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην κατοχή της 33χρονης στο αεροδρόμιο