Χειροπέδες σε άλλους δύο για την άγρια συμπλοκή με ρόπαλα στη Λεμεσό-Ψάχνουν και άλλους (pics)

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 25 και 26 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, επίθεσης και τραυματισμού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησης τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, το απόγευμα της 10ης Μαρτίου, σε δρόμο της Λεμεσού, ομάδα περίπου 40 ατόμων, τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, επιτέθηκαν και κτύπησαν 43χρονο και 31χρονο, κάτοικους Λεμεσού.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι επιτιθέμενοι να διασκορπιστούν και να διαφύγουν, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι. Εκεί εντοπίστηκαν τραυματισμένοι, ο 43χρονος και ο 31χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος έφερε εκδορές και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και το αριστερό χέρι, ενώ ο 31χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, οι δύο έλαβαν εξιτήριο.

Στις 13 Μαρτίου, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες 19 προσώπων, που αναζητούνται για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

dyo

ena

tessera

pente

tria

epta

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 13 Μαρτίου, άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση βάσει δικαστικού διατάγματος, που εκδόθηκε την επόμενη μέρα, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών