Πήγαινε να ταξιδέψει και συνελήφθη 22χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 22χρονο φόρεσε η Αστυνομία, για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει, ωστόσο τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο, αφού εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και αμέσως συνελήφθη.

Σημειώνεται πως πρόκειται για ένα από τους τρεις που καταζητούνταν και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα, συνεχίζουν να καταζητούνται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον εντοπισμό των προσώπων που ενεπλάκησαν στα σοβαρά επεισόδια, έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα στο ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία επικεντρώθηκε στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Την ίδια ώρα, έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ κλήθηκαν και αναμένονται στο ΤΑΕ Λεμεσού και άλλα πρόσωπα, με την Αστυνομία να συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης, λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα.

Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 70 με 80 άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Οι δύο ομάδες οπαδών ενεπλάκησαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν διάφορα αντικείμενα και έριξαν μολότοφ, πυροτεχνήματα και κροτίδες. Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και οι δύο ομάδες οπαδών διαλύθηκαν στους δρόμους της περιοχής.

Από τα όσα εκτυλίχθηκαν στη περιοχή, προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα υποστατικά και προκλήθηκε φωτιά σε ένα όχημα στην περιοχή, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα αγκώνα.

Σημειώνεται ότι, τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, έγιναν σε απόσταση αναπνοής από τον Αστυνομικό σταθμό του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νεκρή η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στην Κοκκινοτριμιθιά-Παραδόθηκε ο οδηγός
Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών-Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο