Τρία εντάλματα σύλληψης για τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό, με τις Αρχές να έχουν εξασφαλίσει εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία των τριών προσώπων που φαίνεται να εμπλέκονται στα επεισόδια, εξασφαλίστηκαν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Για τον εντοπισμό των προσώπων που ενεπλάκησαν στα σοβαρά επεισόδια, έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα στο ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία επικεντρώθηκε στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Την ίδια ώρα, έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ κλήθηκαν και αναμένονται στο ΤΑΕ Λεμεσού και άλλα πρόσωπα, με την Αστυνομία να συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης, λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα.

Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 70 με 80 άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Οι δύο ομάδες οπαδών ενεπλάκησαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν διάφορα αντικείμενα και έριξαν μολότοφ, πυροτεχνήματα και κροτίδες. Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και οι δύο ομάδες οπαδών διαλύθηκαν στους δρόμους της περιοχής.

Από τα όσα εκτυλίχθηκαν στη περιοχή, προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα υποστατικά και προκλήθηκε φωτιά σε ένα όχημα στην περιοχή, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα αγκώνα.

Σημειώνεται ότι, τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, έγιναν σε απόσταση αναπνοής από τον Αστυνομικό σταθμό του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο.

Δειτε Επισης

Δεκάχρονος μαθητής ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών
Έχασε τρία δάχτυλα από το δεξί του χέρι ο 14χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στα Χανιά
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα
Η μεταβολή της εκδοχής του πληροφοριοδότη για «Δημητρούι» πιθανόν ξανά στο Εφετείο-Υπό κράτηση και οι εννέα
Το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση του ΟΗΕ στη Ράφα-«Θανατική καταδίκη για τους κατοίκους της Γάζας»
BINTEO: Εγκλωβισμένοι 1.400.000 άμαχοι μετά την επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Ράφα
Αναμένει να ακούσει από την Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της ο Πρόεδρος
Ζημιές στο όχημα Δημοτικού Σύμβουλου του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά (pics)
Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Δημοτικό Λιβαδιών-Φωτιές, σπασμένα τζάμια και σοβαρές ζημιές (pics)
BINTEO: Υπό τον έλεγχο του Ισραήλ το συνοριακό πέρασμα στη Ράφα-Στον αέρα η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα