Περίμενε τον Μαυρομιχάλη να βγει στο μπαλκόνι ο ελεύθερος σκοπευτής-Κλοπιμαίο το φλεγόμενο όχημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με το χτύπημα κατά του Αλέξη Μαυρομιχάλη, στο διαμέρισμα του στον Στρόβολο. Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνεται τόσο στο τετράγωνο που βρίσκεται η πολυκατοικία που διέμενε ο Μαυρομιχάλης, όσο και σε ολόκληρη την περιοχή, με σκοπό την αναζήτηση και τον εντοπισμό τεκμηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαυρομιχάλης βρισκόταν εντός του διαμερίσματος του και σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, βγήκε στο μπαλκόνι. Τότε ελεύθερος σκοπευτής που φαίνεται να ήταν κρυμμένος σε απόσταση, άνοιξε πυρ καταφέρνοντας να τον πλήξει με μια σφαίρα. Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και άγνωστο αν τον ανέμενε δεύτερο πρόσωπο σε άλλο σημέιο, εντούτοις λίγη ώρα αργότερα ένα όχημα εντοπίστηκε να φλέγεται στην περιοχή του Κοτσιάτη που φαίνεται να συνδέεται με την απόπειρα φόνου εναντίον του Μαυρομιχάλη.

6

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των Αρχών, επικεντρώνεται σε ένα σημείο που εικάζεται ότι ο δράστης είχε στήσει καρτέρι και ανέμενε την κατάλληλη στιγμή για να πατήσει τη σκανδάλη. Πράγμα το οποίο έπραξε, όταν ο Μαυρομιχάλης βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του. Σε αυτό το πλαίσιο κερδίζει έδαφος το σενάριο ο δράστης να μην ανέβηκε σε κάποια παρακείμενη πολυκατοικία, αλλά να πυροβόλησε από ανοικτό χώρο, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία.

5

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν συλλεχθεί συγκεκριμένα τεκμήρια, τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ αναζητούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Σε ότι αφορά το καμένο όχημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, ενώ εντός αυτού δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε όπλο.

καρ

4

Η απόπειρα φόνου του Μαυρομιχάλη, ως προς τον τρόπο δράσης των δραστών, έχει κοινούς παρονομαστές, με αυτή που διαπράχθηκε 37 ώρες νωρίτερα με θύμα τον Θανάση Καλογερόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 37 ώρες, δύο συμβόλαια θανάτου-Κοινοί παρονομαστές, πολλά ερωτήματα

3

Στιγμιότυπο 2023-10-31, 10.31.37 μμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Επεισοδιακή καταδίωξη καταζητούμενου στη Λεμεσό-Τον τσάκωσαν με παράνομο 32χρονο και με ναρκωτικά
Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και τεκμήρια για τον εντοπισμό των βάνδαλων των γηπέδων Απόλλωνα και ΑΕΛ