Πάνω από δέκα σφαίρες δέχθηκε ο Καλογερόπουλος-Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση

Ο αριθμός των τραυμάτων στη σορό του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, δείχνει πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως οι δράστες τον ήθελαν πάση θυσία νεκρό, κατ΄ εντολή του ηθικού ή των ηθικών αυτουργών, που υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παντού και πουθενά οι έρευνες για τη δολοφονία Καλογερόπουλου-Φόβοι για αντίποινα

Από τις έντεκα το πρωί της Τρίτης άρχισε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, η οποία ήταν πολύωρη, αφού ολοκληρώθηκε μετά τις τέσσερις το απόγευμα.

Όπως διαπιστώθηκε από την νεκροτομή, ο θάνατος του Καλογερόπουλου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση καθώς και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε πάνω από δέκα σφαίρες στην κεφαλή και τον θώρακα, με τον αριθμό να δείχνει πως οι δράστες γάζωσαν το θύμα, το οποίο προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται προς εντοπισμό τόσο των δραστών όσο και των αυτουργών, ωστόσο μέχρι στιγμής, αν και τα κίνητρα αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόντο τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Καλογερόπουλου, εντούτοις δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ωστόσο, οι ανακριτές της υπόθεσης, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα με τα οποία ενδεχομένως να είχε ανοιχτoύς λογαριασμούς το θύμα, ενώ όπως μας αναφέρθηκε, μέχρι στιγμής έχουν ανακριθεί περισσότερα από πέντε πρόσωπα, με τα οποία στο παρελθόν είχαν αντιπαραθέσεις.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τόσο από την περιοχή που έπεσε νεκρός ο Καλογερόπουλος όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο όπως διαφάνηκε ήταν κλοπιμαίο. Επίσης, εντός του καμένου οχήματος ήταν και τα όπλα που κρατούσαν οι κουκουλοφόροι, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκαν πέραν από είκοσι κάλυκες.

Όπως ανέφερε πηγή, ανάμεσα στα κλειστά κυκλώματα, υπάρχει οπτικό υλικό που καταγράφει τις κινήσεις των δραστών που ήταν αστραπιαίες και φαίνεται πως γνώριζαν τις κινήσεις του στόχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα ερωτήματα για την εκτέλεση Καλογερόπουλου-Η δεύτερη δολοφονία υπό το φως του ηλίου τις τελευταίες δεκαετίες

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα