Τρομερή ατάκα από Καραβίδα-«Αυτά που πέτυχε η Δόξα είναι σαν να και βγήκε Τσάμπιονς Λιγκ»

Τη δική του άποψη παρέθεσε για όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και την κατάσταση στην ομάδα του, ο ισχυρός άνδρας της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μιλώντας στη Cytavision. 

«Είναι πολύ νωρίς, όμως όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από όλους. Ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε την μάχη μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ομάδα και ότι έλεγε ότι φέτος θα είναι η καλύτερη Δόξα: «Εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα, που όπως ξέρετε εγώ νυχτοξημερώνομαι στην ομάδα, δεν χάνω προπόνηση ξέρω τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα ασχέτως αν κάποιο προσπαθήσουν να μην μας αφήσουν. Στην Δόξα είμαστε οικογένεια και ένα ή δύο αποτελέσματα δεν θα μας πάρουν από κάτω».

Για τους έξι τραυματίες και το ρόστερ: «Έχω πει από την αρχή ότι δεν στέκομαι σε άτομα. Έχουμε απουσίες αλλά έχουμε ισάξιους παίκτες και καλύτερους που ακόμα δεν παρουσιάσαμε. Αυτή η ομάδα κτίστηκε για να αντέξει σε αυτό το πρωτάθλημα και θα αντέξει».

Αν νιώθει δικαιωμένος: «Δεν είναι νορμάλ αυτό που συμβαίνει στην Δόξα. Σας ρωτώ. Είναι νορμάλ μια ομάδα από ένα κατεχόμενο χωριό δύο χιλιάδων κατοίκων να είναι 10 χρόνια στην α΄ κατηγορία, να φτιάχνει γήπεδο και σωματείο; Η Δόξα είναι μοντέλο. Αυτά που πέτυχε η Δόξα είναι σαν να και βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιος θα πει ότι είναι εύκολα όλα αυτά αλλά ας έρθει εδώ να δει το νόστο».

Δειτε Επισης

Οι σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις που αναμένεται να ξεχωρίσουν το 2021
Ο χρόνος ζωής του κορωνοϊού
Κορωνοϊός και θεωρίες συνωμοσίας
Αγώνας δρόμου για το εμβόλιο-Η ακτινογραφία της παγκόσμιας προσπάθειας
H λίστα με τις 25 πιο έξυπνες χώρες του πλανήτη (πίνακας)
Το ΥouTube σπάει τα ταμεία-Πού έφτασαν τα μηνιαία έσοδα από διαφημίσεις
Infographic: Η αλυσίδα των τεστ που έσπασε την αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοϊού
Infographic: Ο κορωνοϊός έθεσε σε καραντίνα όλο τον πλανήτη
Infographic: Η ακτινογραφία του κορωνοϊού στην Κύπρο-Τα δημογραφικά στοιχεία
Infographic: Η «ναυμαχία» στα νερά της αν. Μεσογείου-Αυτές είναι οι ισορροπίες