Οι Οικολόγοι θα διανέμουν 170 πακέτα αγάπης με τρόφιμα σε οικογένειες στην Κύπρο

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και η Νεολαία Οικολόγων ετοιμάζουν και θα διανέμουν αύριο εκατό εβδομήντα κιβώτια τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, με σκοπό να τους δοθεί η ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές τους με αξιοπρέπεια και να μπορέσουν να γιορτάσουν τις άγιες μέρες όπως αξίζει σε όλους μας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα κιβώτια τροφίμων - πακέτα αγάπης που ετοιμάζονται αφορούν τουλάχιστον 500 άτομα που δυσπραγούν και έτσι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν και τη φετινή χρονιά να απολαύσουν όσα λόγω κρίσης δυστυχώς συνεχίζουν να στερούνται.
 
Τα προϊόντα αποτελούν ευγενική προσφορά των μελών και φίλων του Κινήματος και της Νεολαίας Οικολόγων. Τα κιβώτια τροφίμων που ετοιμάζονται, θα διανεμηθούν από όλα τα γραφεία μας σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Παραλίμνι.
 
«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών λειτουργεί το κοινωνικό του παντοπωλείο από το 2012, όταν δηλαδή η Κύπρος δέχτηκε το μεγάλο οικονομικό πλήγμα και χιλιάδες συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να προσφύγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία. Δυστυχώς, παρ` όλες τις κυβερνητικές διακηρύξεις για την πρόοδο στην οικονομία, διαπιστώνουμε ότι δεν μειώνεται ο αριθμός των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσμενείς οικονομικές καταστάσεις. Για κάποιους συνανθρώπους μας το success  story είναι κτύπησε την πόρτα τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 
 
«Η προσφορά του Κινήματος για τις περισσότερες από αυτές τις οικογένειες δεν γίνεται μόνο δυο φορές το χρόνο με το κιβώτιο τροφίμων. Σχεδόν καθημερινά τροφοδοτούμε τις οικογένειες αυτές με κουπόνια για ψώνισμα από υπεραγορές, με βρεφικό ή παιδικό γάλα, φάρμακα και άλλα χρειαζούμενα όπως έπιπλα, οικιακές συσκευές (καναπέδες, ψυγεία, κρεβάτια κοκ) μέχρι και αναπηρικά καροτσάκια. Όλα αυτά γίνονται λόγω της εθελοντικής προσφοράς των μελών μας», καταλήγουν οι Οικολόγοι.
 

Δειτε Επισης

Παναγιώτου για Λιμάνι Λάρνακας-«Οι συμφωνίες να είναι σεβαστές από όλους»
Έχασε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή ο 22χρονος Παναγιώτης που ζητούσε ειδικό κρεβάτι στη ΜΕΘ
Παγκόσμια πρωτιά της Κύπρου στον αγώνα κατά της θαλασσαιμίας
ΒΙΝΤΕΟ: Έφθασαν στην Αρχιεπισκοπή οι Μοναχοί–Παραδίδουν υπόμνημα με τις θέσεις τους
Μέσω εφαρμογής στα κινητά θα ενημερώνονται οι πολίτες για τα δρώμενα στην επαρχία Αμμοχώστου
Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών-Ενημερώνει τους κατοίκους για το Aedes aegypti το Υπουργείο Υγείας
Επιστρέφει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Ανοίγει η συζήτηση για αναγνώριση της τουρκικής ως επίσημη γλώσσα-«Είναι εφαρμογή του Συντάγματος»
Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις υπεραγορές το Πάσχα οι καταναλωτές-Σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές
Πάνω από είκοσι επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά-Οι συστάσεις της Υπηρεσίας Καταναλωτών