Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας προς τον Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του

Μετά τα χθεσινά συγχαρητήρια τηλεφωνήματα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου προς τον Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογή του, πολιτικοί αρχηγοί και στελέχη των ελληνικών κομμάτων εκφράζουν, με τη σειρά τους, τα συγχαρητήριά τους προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει: «Πριν από λίγο συνεχάρην τηλεφωνικά τον φίλο Νίκο Αναστασιάδη για τη μεγάλη του νίκη. Έβγαλε την Κύπρο από τα μνημόνια και έχει θέσει τις βάσεις για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».

Σε ανάρτησή της, η Φώφη Γεννηματά σημειώνει: «Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη και τον συνεχάρη για την εκλογή του».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη συγχαρητήρια ανάρτησή του για τον κ. Αναστασιάδη αναφέρει: «Μπράβο στον Νίκο Αναστασιάδη. Η Κύπρος πρέπει να συνεχίσει να προχωράει γρήγορα. Η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων, όπως μαρτυρά η ψήφος στους Αναστασιαδη-Μαλά, θέλουν να τελειώσει η κατοχή και να ξαναζήσουν μαζί Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι».

Επίσης, ανάρτηση στο Τwitter έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, στην οποία σημειώνει: «Συγχαρητήρια στον Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογή του και καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές