Δραματική έκκληση για αίμα για τον λοχία των Βάσεων που χαροπαλεύει

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο λοχίας της αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων μετά από εγκαύματα που υπέστη από φωτιά που έθεσε στο όχημα του το οποίο εντοπίστηκε να φλέγεται σε χωράφι στο Δασάκι της Άχνας.

Ο 50χρονος, πατέρας δυο παιδιών, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μαζί με ακόμη ένα συνάδελφο του σε σχέση με υπόθεση υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού.

Λίγες ώρες αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε να φλέγεται σε χωράφι στην Άχνα από φωτιά που έθεσε ο ίδιος, ωστόσο περαστικοί που είδαν τις φλόγες κάλεσαν την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο λοχίας αφότου έθεσε τη φωτιά στη συνέχεια προσπάθησε να εξέλθει από το όχημα του. Ωστόσο οι φλόγες είχαν επεκταθεί στο σώμα του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο 90% του σώματος του.

Συγγενείς και φίλοι του λοχία απευθύνουν έκκληση για να δώσουν αίμα ομάδας Α-. 
 
Αυτούσια η ανάρτηση

ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α- (ΑΡΝΗΤΙΚΟ) Η/ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΛΟΧΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ (SBA) ΚΩΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΝΘΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 23/05 Ν'ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙ / ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΟΥΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΤΑ 90%!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α- (ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Κ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!!! 
** ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ!!!! ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ!!
 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία
Έρευνες σε ανοιχτό χώρο στα Περβόλια για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Παραλήφθηκε τεκμήριο για εξετάσεις
Επαφές Χαρτσιώτη στην Αθήνα, μνημόνιο συνεργασίας με Ελλάδα για ισότητα και έμφυλη βία
Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού στη Βρετανία
Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Καταχωρείται μέχρι τις 17 Μάϊου η ένσταση από πλευράς Ελεγκτή-Απαντά επί της ουσίας και προσθέτει αναφορές
Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα για τη συμπλοκή στον Αστρομερίτη