Εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Κοινότητα Έμπας, ο Περικλής Περικλέους

Την υποψηφιότητα του, για την Κοινότητα Έμπας, εξήγγειλε ο Περικλής Περικλέους, ο οποίος τρέχει στην κούρσα των εκλογών ως ανεξάρτητος, «μακριά από υπόγειες συναλλαγές και ιδιοτελή συμφέροντα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει πως η αγωνιστικότητά, οι αρχές και οι αξίες του, αλλά και το όραμά του, δυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη θέληση του για να αγωνιστεί για μια Κοινότητα καθαρή, σύγχρονη, προσβάσιμη, πολιτιστικά ενεργή και οικονομικά ευημερεύουσα.

Αυτούσια η ανακοίνωση του

Αγαπητές συγχωριανές, Αγαπητοί συγχωριανοί, Φίλες και φίλοι της Κοινότητας Έμπας, Με αίσθημα συνέπειας και ακέραιας ευθύνης, εξαγγέλλω επίσημα την Ανεξάρτητη Υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Κοινοτάρχη Έμπας, ανταποκρινόμενος στις παροτρύνσεις και το κάλεσμα συγχωριανών και οργανωμένων συνόλων και ύστερα από σοβαρό προβληματισμό.

Η 36χρονη επαγγελματική μου σταδιοδρομία στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου όπου ασχολούμαι με την διοίκηση, διαχείριση προϋπολογισμού, σχεδιασμό, εκτέλεση και επίβλεψη έργων σε διάφορες Κοινότητες της Επαρχίας Πάφου με την συσσωρευμένη εμπειρία, την γνώση για το αντικείμενο των κοινοτικών προβλημάτων πολλών χωριών της Επαρχίας Πάφου, με καθιστούν έτοιμο και ικανό να ανταποκριθώ στα νέα δεδομένα της εποχής με τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αρχίζει από την 1.7.2024.

Η συνέπεια και η προσφορά μου από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου Έμπας και Αντιπροέδρου της Σχολικής Εφορείας Έμπας από το 2017, όπως επίσης η πρωτοβουλία και η στήριξή μου για την ίδρυση του Αθλητικού Σωματείου Κίνηση Νέων Έμπας στο Αγροτικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, η δράση μου από τη θέση του Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου από το 2022 έως και σήμερα, δεν μου επιτρέπουν να αδιαφορήσω σε μια τόσο μεγάλη πρόκληση για την Κοινότητά μας.

Η αγωνιστικότητά μου, οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύω, αλλά και το όραμά μου, δυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη θέληση για να αγωνιστώ μαζί με εσάς για εσάς, για μια Κοινότητα καθαρή, σύγχρονη, προσβάσιμη, πολιτιστικά ενεργή, οικονομικά ευημερεύουσα, πράσινη, δίκαια προς τους Κατοίκους της και δημοκρατική προς τις αποφάσεις της.

Θέλω να δώσω νέα πνοή στον τόπο, περισσότερη συμμετοχικότητα, καινοτόμες δράσεις, ανθρωποκεντρικές παρεμβάσεις και ευκαιρίες για ένα αειφόρο και παραγωγικό περιβάλλον.

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τους κατοίκους της Έμπας, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση και τη διάθεση των συγχωριανών μου στις προσεχείς Κοινοτικές Εκλογές στις 9 Ιουνίου 2024.

Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική, μακριά από υπόγειες συναλλαγές και ιδιοτελή συμφέροντα και απευθύνεται προς όλους τους κατοίκους της Έμπας ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων. Με αίσθημα ευθύνης ζητώ την στήριξή σας για να συμβάλουμε μαζί στο όραμα για επέκταση και ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που στο επίκεντρό της θα είναι ο άνθρωπος με κύριο γνώμονα την πολιτική της ηθικής, της συνέπειας, των πράξεων και των έργων. Ξεκινάμε μαζί, για να πάρουμε την Κοινότητά μας ακόμη πιο ψηλά, παρεμβαίνουμε πιο ανθρώπινα, πιο ουσιαστικά!

Δειτε Επισης

Επιθεωρεί τις εκκρεμότητες για τη λειτουργία των ΕΟΑ ο Ιωάννου-«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»
Προκαλεί σε τηλεοπτικό debate για το μεταναστευτικό τον Χρίστου ο Παπαδόπουλος
Στις Βρυξέλλες για το κράτος δικαίου ο υπουργός Εξωτερικών
Τορπιλίζει την προσπάθεια και κάνει τον Κινέζο-Πώς διαχειρίζεται την κριτική από το εσωτερικό ο Τατάρ
Στο ΣΓΥ ο ΥΠΕΞ, ενημερώνει για συμμόρφωση επί συστάσεων για κράτος δικαίου
Προτεραιότητα Α. Ιωσήφ η προώθηση ανέγερσης Τεχνικής-Γεωργικής Σχολής
Συζήτησε με τον Πρέσβη της Κίνας τις διαφορές που προέκυψαν με την CPP ο Πρόεδρος
Προεκλογική ανταλλαγή πυρών-Οι «συνήγοροι των τραπεζών» και η «ΑΚΕΛική λαίλαπα»
Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού από το Volt
Συλλυπητήρια Λευκωσίας για τον θάνατο του Προέδρου και του ΥΠΕΞ του Ιράν