Fake η viral πρόταση γάμου στη Ρώμη που πήγε στραβά-Οι νεαροί που κρύβονται πίσω από αυτήν

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μία φορά, το βίντεο με την πρόταση γάμου που έγινε viral στο TikTok και το οποίο, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ήταν στημένο.

Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό με όνομα herclueless στο TikTok. Σε αυτό, όπως μπορεί να δει κανείς, ένας Ιταλός πηγαίνει την υποτιθέμενη σύντροφό του ένα ταξίδι στη Ρώμη, όπου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου στην πολυσύχναστη Via dei Condotti.

Μάλιστα, στο σημείο υπήρχε και ένα μουσικός του δρόμου, που βλέποντας τον άνδρα να γονατίζει στη μέση του δρόμου, αρχίζει να τραγουδά το «O Sole Mio» κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο μαγικό.

@herclueless Good @Cartier has a 30day return policy @herclueless ♬ original sound - herclueless

Η κοπέλα, δείχνει ξαφνιασμένη από την κίνηση του συντρόφου της και απορεί λέγοντάς του πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο και πως δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτό. Ο άνδρας, εξακολουθεί να παραμένει γονατιστός και να περιμένει μια απάντηση, ρωτώντας την εάν είναι ένα «ναι» ή ένα «όχι» με την κοπέλα να του δίνει τελικά αρνητική απάντηση.

Το βίντεο έγινε viral με πάνω από 14,2 εκατομμύρια προβολές και πολλούς χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν. Άλλοι τον λυπήθηκαν κι άλλοι τον κατηγόρησαν και εκβιασμό, λέγοντας πως οι δημόσιες προτάσεις γάμου υπάρχουν μόνο και μόνο για να ασκούν πίεση σε μια γυναίκα να πει το «ναι».

Άλλοι ωστόσο, δεν πείστηκαν καθόλου με την πρόταση γάμου και ανέφεραν πως ίσως ο άνδρας το έκανε για να αποκτήσει φήμη στα social media. Κάτι που τελικά αποδεικνύεται πως ισχύει. Το όλο βίντεο ήταν στημένο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημιουργός του.

Fake το βίντεο με την πρόταση γάμου

Σε νέα του ανάρτηση στο TikTok, ο νεαρός άνδρας αποκάλυψε πως ήταν fake και έδειξε την ομάδα που το έστησε, δείχνοντας δύο ζευγάρια να ποζάρουν μπροστά στο φακό ενώ έγραψε: «Η ομάδα πίσω από την ψεύτικη πρόταση γάμου που αναστάτωσε 20 εκατομμύρια ανθρώπους».

Φυσικά, οι χρήστες έσπευσαν και πάλι να σχολιάσουν, με πολλούς να λένε ότι το είχαν καταλάβει, άλλοι να τους επαινούν για την πλάκα και αρκετούς ακόμη να ρωτάνε πόσα λεφτά έβγαλαν από αυτήν.

Πηγή: Iefiemerida

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Κοριτσάκι που γεννήθηκε κωφό, άκουσε για πρώτη φορά χάρη σε νέα γονιδιακή θεραπεία
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο «ωκεανό» που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της Γης
ΒΙΝΤΕΟ: «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου»-Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Tesla
Γνωστός Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το κατεδάφισε για να πάρει εκδίκηση
Το απίστευτο κόλπο οδηγού για να μην του τρακάρουν το αυτοκίνητό του
Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
BINTEO: Αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση και αναποδογυρίζεται σε παραλία