ΒΙΝΤΕΟ: «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου»-Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Tesla

Μία απλή ενημέρωση έγινε η αιτία για να περάσει μία οδηγός Tesla, μία εφιαλτική δοκιμασία. Μία απροσδόκηση τροπή πήραν τα πράγματα όταν η Brianna Janel αποφάσισε να ενημερώσει το Tesla, την ώρα που βρισκόταν σταθμευμένη σε ένα πάρκινγκ.

Φυσικά δεν γνώριζε πως μία απλή ενημέρωση λογισμικού θα την άφηνε εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο της για τα επόμενα 40 λεπτά, με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τι δείχνει το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok

Σε ένα βίντεο TikTok που καταγράφει τη δοκιμασία της, η Brianna αφηγήθηκε την οδυνηρή εμπειρία της, εκφράζοντας την απογοήτευση και την ανησυχία της καθώς περίμενε να ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Με τις πόρτες του αυτοκινήτου κλειδωμένες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης, η Brianna βρέθηκε να μην μπορεί να βγει από το όχημα, οδηγώντας σε μια κλειστοφοβική και ιδρωμένη δοκιμασία.

«Είμαι κυριολεκτικά ηλίθια», παραπονέθηκε η Brianna στο βίντεό της. «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου. Ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας». Παρά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα Tesla διαθέτουν λειτουργία χειροκίνητης απελευθέρωσης της πόρτας, η Brianna δίστασε να τη χρησιμοποιήσει, φοβούμενη πιθανή ζημιά στο όχημά της.

Τι συνέστησε στους οδηγούς Tesla

Ευτυχώς, μετά από αρκετή ώρα, η ενημέρωση ολοκληρώθηκε, επιτρέποντας στην Brianna να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό και να ξεφύγει από την αποπνικτική ζέστη. Σε ένα βίντεο που ακολούθησε, εξέφρασε την ανακούφισή της που μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητό της και να απολαύσει το δροσερό αεράκι του κλιματιστικού.

Αν και η δοκιμασία της Brianna χρησιμεύει ως προειδοποιητική ιστορία, η ίδια παρότρυνε τους άλλους να αποφεύγουν την ενημέρωση των Tesla τους ενώ βρίσκονται μέσα στο όχημα, συμβουλεύοντάς τους να επιλέγουν ασφαλέστερες ώρες, όπως τις πρώτες πρωινές ώρες.

@brianna__janel Replying to @mm I’M FREE. Thank you for your concerns. Some of you were telling me there was a way I could’ve gotten out but I was afraid to mess up my car. Thats why i said i was stuck lol #tesla #teslatok ♬ original sound - brianna | 2025 BRIDE

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Έφηβος στις ΗΠΑ πέθανε από καυτερό πατατάκι που έφαγε μετά από challenge στα social media
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Πήγε να ανταλλάξει φθαρμένα χαρτονομίσματα 40.000 ευρώ και κατέληξε με χειροπέδες
ΒΙΝΤΕΟ: Κοριτσάκι που γεννήθηκε κωφό, άκουσε για πρώτη φορά χάρη σε νέα γονιδιακή θεραπεία
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο «ωκεανό» που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της Γης
ΒΙΝΤΕΟ: «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου»-Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Tesla
Γνωστός Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το κατεδάφισε για να πάρει εκδίκηση