Είδαν θετικά την έρευνα του Συνδέσμου Καταναλωτών οι ιδιοκτήτες κέντρων εστίασης

Εργαλείο προς αξιοποιήση είναι η έρευνα που διεξήγαγε για τα Κέντρα Εστίασης ο Σύνδεσμος Καταναλωτών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου Νεόφυτο Θρασυβούλου, ο οποίος σημείωσε πως οι έρευνες που γίνονται είναι ευπρόσδεκτες και πρέπει να τις λαμβάνουν υπόψη έτσι ώστε να υπάρξει βελτίωση όπου χρειάζεται.

Σε ανακοίνωση ο κ. Θρασυβούλου αναφέρει πως το ερωτηματολόγιο που ετοιμάστηκε είναι για πρώτης κατηγορίας κέντρα και για Μιchelin κέντρα αναψυχής, σημειώνοντας πως αυτοί που διεξήγαγαν την έρευνα αποτάθηκαν σε κέντρα αναψυχής Β και Γ κατηγορίας. Προσθέτει ωστόσο πως για την ΟΣΙΚΑ αποτελεί εργαλείο το οποίο θα αξιοποιήσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έρευνα αναγάγει το μεγάλο πρόβλημα του εργατικού δυναμικού, αφού όλες οι επιχειρήσεις είναι υποστελεχωμένες .

Σχετικά με τους χώρους στάθμευσης και τις χρεώσεις ο κ. Θρασυβούλου καλεί τον Σύνδεσμο Καταναλωτών να αποταθεί στους Δήμους που εισπράτουν τα τέλη για την χρήση των χώρων στάθμευσης. Όσον αφορά την έρευνα που αναφέρεται σε υποβαθμισμένα προϊόντα ο Θρασυβούλου αναφέρει ότι η πλειοψηφία των κέντρων εστίασης σέβεται τους καταναλωτές.

Προσθέτει ακόμη πως «ενώ η έρευνα δεν ασχολήθηκε με την ποιότητα και την ποσότητα στο τέλος έρχεται και καταγράφει τα παράπονα των καταναλωτών».

Ως Ομοσπονδία, αναφέρει ο κ. Θρασυβούλου, «είχαμε επαφές με Κολέγια με τα οποία καταρτίσαμε προγράμματα για αναβάθμιση των εργαζομένων όχι μόνο στο σερβίρισμα αλλά και στην τοπογνωσία, στην γλώσσα και στην κουλτούρα του τόπου μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση