Ξεκαθάρισε και η ΔΗΠΑ για τη χορηγία-«Δεν έλαβε οποιοδήποτε ποσό από εμάς ο Χριστοδουλίδης»

Σε παρόμοιες διευκρινίσεις με το ΔΗΚΟ για το ζήτημα της κρατικής χορηγίας προέβη και η ΔΗΠΑ, τονίζοντας ότι ούτε έλαβε πρόσθετη χορηγία, ούτε έδωσε οποιοδήποτε ποσό στον Νίκο Χριστοδουλίδη. Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια του διακαναλικού debate, ο υποψήφιος δήλωσε ότι δεν έλαβε από τα κόμματα που τον υποστηρίζουν χρήματα, γεγονός που επιβεβαιώνουν τώρα οι πολιτικές δυνάμεις.    

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΗΠΑ:

1.            Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία άρχισε να λαμβάνει κρατική χορηγία από το 2022, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται οποιαδήποτε πρόσθετη ή έκτακτη χορηγία για τις προεδρικές εκλογές.

2.            Η ετήσια χορηγία που θα λαμβάνει, όπως ισχύει και για τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα, θα είναι η ίδια μέχρι τη λήξη της παρούσας κοινοβουλευτικής θητείας.

3.            Επιβεβαιώνουμε και από τη δική μας πλευρά τα όσα δήλωσε ψες ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ότι δηλαδή δεν έλαβε οποιονδήποτε ποσό από την Παράταξή μας.

«Οποιεσδήποτε άλλες αναφορές είτε σχετίζονται με άγνοια της κείμενης νομοθεσίας είτε αφορούν συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς», τόνισε η ΔΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Βουλής
Η ΕΕ θέλει εποικοδομητική σχέση με Τουρκία-Βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης
Κόλλησε η βελόνα του Τατάρ στα «κυριαρχικά δικαιώματα»-Εκθείασε τον κατοχικό στρατό
Ενοχλημένοι οι Τούρκοι από την επίσκεψη Κόμπου στη Συρία
Μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Έλληνας ΥΠΕΞ-Στην ατζέντα και το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου η άτυπη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό-Εντατικές προετοιμασίες της Ε/Κ πλευράς
Επιστολή ψευδοκράτους στα ΗΕ-Ισχυρίζεται «παραβιάσεις εναέριου χώρου» από ΚΔ και Ελλάδα
Μύλος με τις θέσεις στη σχολική εφορία του Δήμου Δρομολαξιάς-Μενεού, δριμεία επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ
Επενδύσεις και την πιθανότητα επίσκεψης επιχειρηματικής αποστολής συζήτησαν Κόμπος και Αλ Σαρά
Θύμα επιτήδειων ο Τατάρ-Καταγγέλλει ότι χρησιμοποιούν την εικόνα και τη φωνή του για διαδικτυακές απάτες