Έβαλε τέλος στα σενάρια για «προεδρικές» ο Ουστέλ-Ανακοίνωσε ότι στηρίζει Τατάρ

Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών στα κατεχόμενα σχετικά με τις προθέσεις του για τις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» έβαλε ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής «Kıbrıs Postası», ο κ. Ουστέλ, μιλώντας στον αρθρογράφο Λεβέντ Οζαντάμ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

«Δεν τίθεται ζήτημα υποψηφιότητας μου για την προεδρία,» φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ουστέλ.

Παράλληλα, τόνισε πως το κόμμα του, το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), στηρίζει πλήρως τον σημερινό Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ. «Υποψήφιος του ΚΕΕ είναι ο Ερσίν Τατάρ,» ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο κ. Ουστέλ πρόσθεσε ότι ο ίδιος σκοπεύει να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση των έργων που έχει ξεκινήσει η «κυβέρνησή» του, δηλώνοντας πως θα εντείνει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τον Τατάρ αποφάσισε να στηρίξει στις «προεδρικές εκλογές» το Κόμμα Αναγέννησης
Έβαλε στόχο την εξουσία το ΕΛΑΜ-Τέσσερα βήματα ενόψει Βουλευτικών υπέδειξε ο Χρίστου
Το χαλλούμι από τα κατεχόμενα θα φτάσει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2026, σύμφωνα με το τ/κ επιμελητήριο
Ζητούν κλείσιμο οδοφραγμάτων ως «αντίποινα» για τις διώξεις σφετεριστών στα κατεχόμενα
Επανέλαβε πως δεν γίνονται επαναπροωθήσεις μεταναστών ο Νικόλας Ιωαννίδης
Σε διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ καλούν κόμματα και οργανώσεις
Toυς στόχους της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ ανέλυσε στον Φιλανδό ομόλογό της η Ραουνά
Όλα εντάξει με τις υποψηφιότητες Αναστασίου και Διομήδους-«Δεδομένο το κάλεσμα στους αποστασιοποιημένους»
Πλακώθηκαν και για το SAFE Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ-Αλληλοκατηγορίες για επικίνδυνες εξελίξεις και… αδιάβαστους
Υπέβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου με μηνύματα για τις Βουλευτικές